Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nedjelja 15.11 meet

<< < (5/6) > >>

sven_vx:

--- Citat: Poggiali - 15 Studeni, 2009, 18:08:42 ---ne... dva dana čemo se gledat valjda :P

ak je bio dogovor za 12 to je to...

--- Kraj citata ---
pa nisam ni mislio da cete u 3 bit svi doma...

dhorvat:
Ja sam reko da nepem više na ZG meetove, al sam došo samo radi ekipe iz Zagorja  :happy8:

Bilo je OK, ali mi sa 50kama više nismo u igri. Sređeni VXR 200, još jedan VXR, SR150 sa spuhom od SP-a i multivarom, Ninja ZX6R nova... itd  :dontknow:

gokiSP:
jel to mihica pocela ic na meetove sa kawcem  :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 16 Studeni, 2009, 09:02:25 ---Ja sam reko da nepem više na ZG meetove, al sam došo samo radi ekipe iz Zagorja  :happy8:

Bilo je OK, ali mi sa 50kama više nismo u igri. Sređeni VXR 200, još jedan VXR, SR150 sa spuhom od SP-a i multivarom, Ninja ZX6R nova... itd :dontknow:

--- Kraj citata ---

i sta ti to govori...da je vec vrijeme da predjes sa te drkalice od 50cc na nesto jace jer vise nemas 16 godina.... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2009, 09:17:20 ---i sta ti to govori...da je vec vrijeme da predjes sa te drkalice od 50cc na nesto jace jer vise nemas 16 godina.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Teško da će se to meni desit, bar ne zasad dok ne kupim auto. Al Aeroxa neću prodat, kod toga stojim i dalje  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju