Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner - slaba krajnja brzina
Gilera_Vk:
Ja se ispricavam ali ubacit cu se s jednim letecim pitanjem, a usko je vezano uz krajnju brzinu, naime vozim runner sp 50, sve je serijala, dizna 64, airbox, skuter odlicno ide samo kad dam gas do kraja kad dodje do 82km/h po cajgeru kao da se osjeti da se mrvicu zagusi onda mu malo pustim gas al ono malo i tad ponovno prodise i da jos 3-5 km/h. E sad dali je to visak, manjak zraka, iglica, sta da prvo probam napravit ???
Dunlop:
--- Citat: Gilera_Vk - 08 Srpanj, 2010, 16:43:26 --- Ja se ispricavam ali ubacit cu se s jednim letecim pitanjem, a usko je vezano uz krajnju brzinu, naime vozim runner sp 50, sve je serijala, dizna 64, airbox, skuter odlicno ide samo kad dam gas do kraja kad dodje do 82km/h po cajgeru kao da se osjeti da se mrvicu zagusi onda mu malo pustim gas al ono malo i tad ponovno prodise i da jos 3-5 km/h. E sad dali je to visak, manjak zraka, iglica, sta da prvo probam napravit ???
--- Kraj citata ---
Probaj je podignut na crticu vise...
dj_stewo:
upravo probao niz veliko brdo i nagurao ga jedva 95kmh.... znači nije kratka getriba.... nego zašto sada sa ovim setup-om ima velike okretaje kroz ubrzanje....
Gilera_Vk:
--- Citat: Dunlop - 08 Srpanj, 2010, 16:45:21 ---Probaj je podignut na crticu vise...
--- Kraj citata ---
Jesam digao, sad je na zadnjoj crtici tj. skroz dignuta i skuter kad ga zaletim i vozim s pustenim gasom puno nabije smjese u spuh i izgubim ono puckanje iz auspuha i onda kad stanem pocme gubit okretaje, mislim da mu je sada puno goriva. Vratit cu iglicu kako je bila, sutra uzimam malossi red sponge pa cu vidjet kao ce bit i karakteristike !
gogy:
Probaj svijecicu promijenit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju