Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner - slaba krajnja brzina
dj_stewo:
po meni bi problem bio u kvačilu ili zvonu.... makar kvačilo i zvono izgledaju ok... počistio sam pakne i prešmirglao zvono iznutra grubim šmirgl papirom... ali i dalje je isto.... okretaju u ubrzanju i kranjoj brzini su isti... nema veze koje god rolice stavio od 5 do 7 gr... bilo koja centralna opruga....
zL!Ko:
nekako sumnjam da je stvar u kvacilu ili zvonu. Jer kad se kvacilo rasiri i ulovi zvono ono ga ne pusta dok ne stanes. a ako proklizuje onda proklizuje na startu a ne na krajnjoj.
dj_stewo:
a šta bi onda moglo biti...
trenutačan setup...
Malossi sport 70, prva specijala mozda 700 km napravio
Karb 17... dizna 78, red sponge u filteru....
Malossi multivar 7.2 gr role trenutačno....
Malossi special x belt novi 5 km prešao...
Malossi fly kuplung
Bijela centralna opruga...
Auspuh leo vince RR
po ovom setupu po meni okretaji kroz ubrzanje bi trebali drastično pasti... ali on se dere kao lud (nema uopće pada okretaja)
stvar još nekako funkcionira prvih 5 min dok je još hladan što se ubrzanja tiće.... ali krajnja brzina nikako iznad 80-85kmh
zL!Ko:
a ovako napamet neznat. Mene kad obicno tako nesto zeza a nemogu otrkrit od prve/druge mjenjam dio po dio i dodem do necega sta jebe. Probaj karb zamijenit snekim, prijenos. Sad vidim da imas novi remen, ekipa obicno govori da treba mu neko vrijeme da sjedne kako treba(kod mene to obicno nije bio slucaj).
jer sa 7.2 neznam na koju foru ti se dere, trebo bi bit dost mrtav stim.
iem spat gotov sam :D
dj_stewo:
ma karb je ok! naštelan da nemre bolje.... za probu isproban i drugi cdi.... sve je promjenito osim polutki i zvona.... kvačilo je isto novo.. imam orginal i fly.... isto je sa oba dva.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju