Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner - slaba krajnja brzina

<< < (12/29) > >>

gagi racer:

--- Citat: dj_stewo - 10 Prosinac, 2009, 07:39:50 ---jesam probao sa 5.gr prevrtava se.... dere se ali nejde....  kvacilo malossi fly sa bijelim oprugama...... centralna bijela malossi.... 2 remena probao (dayco i original)

mozda nekom pomogne ali na 3/4 gasa skut ide 80kmh, odvrneš ga do full gasa on opet ide isto.... znači zadnja četvrtina gasa ne služi ničemu..... i uspio je skuriti br9es sviječicu za 200km, jučer počeo trokirati na nju, vratio staru denso (neznam oznaku)  radi ok......   boja sviječiće ok, mjenjani ležaji i semerinzi te utvrđeno da je i čelo klipa dobre boje.....

remen diže do kraja provjereno markerom po variomatu, po meni onda moze biti samo problem u okretajima, jer nema više šta drugo utjecati na max brzinu.... ako je remen digao do kraja.....  nek me ispravi netko ako griješim.....

--- Kraj citata ---
ja znam, ja znam :), imao sam leovinci RR na svojoj aprili od 50cc, sa leovnici RR sam izvukao 92km/h po gps-u  :headbang:, problem je u auspuhu.... taj leovinci ima pregrade u sebi, kao zidove, tu negde god sredine rezone, kada se to izvadi  auspuh prodise dobije dosta vise snage, dosta bolje izduvava..... poslusaj me....

Aerox007:

--- Citat: gagi racer - 10 Prosinac, 2009, 08:02:51 ---ja znam, ja znam :), imao sam leovinci RR na svojoj aprili od 50cc, sa leovnici RR sam izvukao 92km/h po gps-u  :headbang:, problem je u auspuhu.... taj leovinci ima pregrade u sebi, kao zidove, tu negde god sredine rezone, kada se to izvadi  auspuh prodise dobije dosta vise snage, dosta bolje izduvava..... poslusaj me....

--- Kraj citata ---

RR sigurno nema pregrade jer je on jaci od TT-a i ZX-a...ako ti neide preko 80 moze ti bit ko i meni kad mi je remen se skroz pojeo...sa ZX-om multivarom mi nije iso niti 80 a serijala je isla brze od toga

gagi racer:

--- Citat: Aerox007 - 10 Prosinac, 2009, 11:53:25 ---RR sigurno nema pregrade jer je on jaci od TT-a i ZX-a...ako ti neide preko 80 moze ti bit ko i meni kad mi je remen se skroz pojeo...sa ZX-om multivarom mi nije iso niti 80 a serijala je isla brze od toga

--- Kraj citata ---
RR jeste najaci, ali ima pregrade.... negde sam bas nasao slike presecenog RR, i pise, koristiti na 50cc sa pregradama, moze i bez, a za 70cc, mora bez pregrada.....

Aerox007:

--- Citat: gagi racer - 10 Prosinac, 2009, 12:16:02 ---RR jeste najaci, ali ima pregrade.... negde sam bas nasao slike presecenog RR, i pise, koristiti na 50cc sa pregradama, moze i bez, a za 70cc, mora bez pregrada.....

--- Kraj citata ---

Cek onda da bi stavil kit na RR moram ga precepat na pola i izvadit pregrade?? :icon_scratch:

gagi racer:

--- Citat: Aerox007 - 10 Prosinac, 2009, 12:18:08 ---Cek onda da bi stavil kit na RR moram ga precepat na pola i izvadit pregrade?? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

bas to, pisalo je za koriscenje na 70cc, izvaditi pregrade iz auspuha..... pokusacu sada da nadjem to....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju