Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner - slaba krajnja brzina
3alfa3:
Ako je remen pravilnih dimenzija, onda je to to i brze ce ici samo ako narastu okretaji nakon sto remen dodje do kraja.
Koliko okretaja imas u krajnjoj brzini?
dj_stewo:
remen je ok dimenzija... presao 200 km mozda....
koliko okretaja ima, neznam.... nema obrtomjer....
zanimljivo je to da je toliko isao i sa standardnim 50ccm cilindrom....
sada je samo dobio na ubrzanju i startu....
3alfa3:
--- Citat: dj_stewo - 16 Studeni, 2009, 13:24:00 ---zanimljivo je to da je toliko isao i sa standardnim 50ccm cilindrom....
sada je samo dobio na ubrzanju i startu....
--- Kraj citata ---
Pa ako su okretaji isti kao i sa standardnim cilindrom, a remen u oba slucaja u istom polozaju, onda ce i brzina biti identicna.
Inace se stavljanjem base kiteva brzina ne poveca puno (ako i uopce), ali veca snaga rezultira boljim ubrzanjima
giannelli:
--- Citat: dj_stewo - 14 Studeni, 2009, 23:19:35 ---stavljao rolice lakše ali dobijem samo lošije ubrzanje stavio 5,3gr, bila i bijela centralna opruga ali vratio original danas za probu kad ono ista stvar.....
mogao bi jedino provjeriti dizanje remena u vožnji, na nogarima diže do kraja bez problema....
dizna 75.... svaka veća nevalja, mokra i crna svječica..... karb original dellorto 17,5 sa redsponge filterom
auspuh leovince rr
--- Kraj citata ---
cudno ja sam imao 80 diznu svjecica odlicna, kad sam busio specijalu sam stavio 85 takodjer smjesa odlicna. ne vidim kako tebi pravi probleme. jel stelujes ti to uopce?
luna500rr:
Treba li mu puno vremena do tih 80, jeli puno vise vremena nego do 70, 75... Ako ti se motor pri toj brzini prevrtava, problem je u prjenosu, ako je otprilike na istim okretajima kao i kroz ubrzanje, pogledaj cdi bobinu, kablove...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju