Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomozite da pronađem ulje........

<< < (3/6) > >>

ChRiStIaN:
never stihl....TOTAL full sintetika za 80 kuna i gasssss

Punisher:
Nije baš da si stavio temu na pravo mjesto ali nema veze...

Ja bih ti ipak preporučio full sintetiku da si miran. A ovo sa zmajem -  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: to i ja moram jednog dana probati  :toothy3:

igor.sb:

--- Citat: ivanm - 16 Lipanj, 2007, 07:17:22 ---kad sam vidio 3alfinu3(sa SS-a) radilicu, nebih stihl, hvala, to se nije smjemo dogoditi na malossi rhq radilici na 10 000 km..

--- Kraj citata ---

pa sta se desilo sa radilicom

znam da je alfa uvijek hvalio stihl

znam da je bero(mislim da je bio on) jednom rekao kako je stihl dobar za radilicu jer je dosta gusci od ostalih ulja  ??? ???

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 16 Lipanj, 2007, 07:17:22 ---kad sam vidio 3alfinu3(sa SS-a) radilicu, nebih stihl, hvala, to se nije smjemo dogoditi na malossi rhq radilici na 10 000 km..

--- Kraj citata ---

Kakve veze moze imati ulje sa dosjedom lagera na radilici? Pa ulje podmazuje lager, a ne dosjed. Dosjed je poglodan jer je radilica bila preuska tvornicki za koju tisucinku.
SHOKRE je u Italiji kupovao radilicu za sebe sa mikrometrom i mjerio je dosjed. Od 5 Malossi radilica (i to onih skuuuupih, za Team), odabrao je onu sa najvise mesa.  Od njih 5, 3 su bile ispod propisane mjere, 1 taman, a jedna veca. Uzeo je ovu zadnju, a sve to je mjerio zato jer mu se sa Polini radilicom desilo isto sto i meni sa RHQ.

Ja sam jednostavno imao peh da kupim krivu radilicu, a i nju je upresavao servis na Pescenici, pa je problem mozda bio ocit na pocetku, a da ja nisam znao.

Sto se ulja tice, i dalje koristim Stihl - ako je termo grupi dobro (10000+km na 11500-12000 okr), di nece biti lagerima (koji su uostalom savrseni i nakon vadjenja iz blokova, ali su sada u ormaru jer jednom izvadjeni lageri se ne stavljaju vise nazad).

SlowRider:
Meni se jos vise poglodala radilica nego alfi, a u pitanju je bio TTS. Steta se vidjela golim okom koliko je poglodano...

--- Citat: KicHo7 - 16 Lipanj, 2007, 09:11:22 ---never stihl....TOTAL full sintetika za 80 kuna i gasssss

--- Kraj citata ---

Dokazi, na osnovu cega ovo pises...?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju