Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51

<< < (11/48) > >>

runner_sp180:
dobar projekt. mozes ispolirat auspuh, ali vidis da je i top izgorio... vjerojatno nova vuna unutra, i top ako i dalje mislis drzat do estetike..

driv€r:
e dobro će to bit kad si stavio E5 hehe

aprilia area 51:

--- Citat: driv€r - 05 Siječanj, 2010, 19:04:00 ---e dobro će to bit kad si stavio E5 hehe

--- Kraj citata ---

pa bio si kad smo radili... :toothy9:

--- Citat: mario_f15 - 05 Siječanj, 2010, 18:48:57 ---sviđa mi se taj bad lock,kako si radio ?
spulju sredit..poliranje i bice super....

--- Kraj citata ---

jednostavno uljepio svjetlo trakom a ostavio smo taj dio i onda prefarbo i kasnije skinuo traku...malo je zeznuto jer moras bas 100% uljepit da ne bude ni malo lufta...

--- Citat: runner_sp180 - 05 Siječanj, 2010, 19:01:56 ---dobar projekt. mozes ispolirat auspuh, ali vidis da je i top izgorio... vjerojatno nova vuna unutra, i top ako i dalje mislis drzat do estetike..

--- Kraj citata ---

ici ce i druga vuna ako je ova izgorila...a spuh ce se cjeli polirat znaci i grana i nosac i top sve ce biti polirano

flomo:

--- Citat: aprilia area 51 - 05 Siječanj, 2010, 19:43:38 --- i top sve ce biti polirano

--- Kraj citata ---

nesvida mi se poliranje topa...nece ti poslje niko vjerovat da je nardo...jel kupujes  due+??

aprilia area 51:

--- Citat: flomo - 05 Siječanj, 2010, 19:58:17 ---nesvida mi se poliranje topa...nece ti poslje niko vjerovat da je nardo...jel kupujes  due+??

--- Kraj citata ---

neznam za due plus nevjerujem da cu uzimat... :'(

a za narda...poliro bih top zato sto je onak vec izgorio neznam sta drugo da radim...ako netko ima bolju ideju neka kaze...a to sto nitko nece vjerovat mi cito puca ku#ac...
a ko se i malo razumije u motore zna kak izgleda nardo i prepozno bih ga da je i rozne boje... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju