Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51

<< < (45/48) > >>

mhr-team:
slažem se, bolje je kombinacija, a ta kombinacija crno bijela je extra  :icon_thumright:
samo naprijed majstore  :icon_thumright:

wonderkid:
ostavi ovako kako je,super izgleda,jel se vozas kaj

aprilia area 51:
ma i ja sam se premisljo al nekak je i meni bilo prejednostavno...ugl ostaje kak je... :icon_thumright:

--- Citat: wonderkid - 04 Ožujak, 2010, 12:55:09 ---ostavi ovako kako je,super izgleda,jel se vozas kaj

--- Kraj citata ---

ma slabo se vozam ima puno murije na sve strane tak da koliko mogu...a i cekam jos rolice da stignu pa da mogu vozit ko covjek...

doritos:
cujes, indijanac daj slozi taj nosac, bu ti puko negdje dok bus se vozil i ubil bus panglu jean :toothy12:

kaj ne vidis kolko je tanak taj nosac sad da bu sranje svako malo s time...kaj ti je to posla mislim ono...to dok si masinu sklapao si mogao napraviti i spuh nardo stane direkt ispod bez da ista diras nosac jer ima granu duzu nego base spuhovi...lol fušeru  :sad1:

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 13:50:16 ---cujes, indijanac daj slozi taj nosac, bu ti puko negdje dok bus se vozil i ubil bus panglu jean :toothy12:

kaj ne vidis kolko je tanak taj nosac sad da bu sranje svako malo s time...kaj ti je to posla mislim ono...to dok si masinu sklapao si mogao napraviti i spuh nardo stane direkt ispod bez da ista diras nosac jer ima granu duzu nego base spuhovi...lol fušeru  :sad1:

--- Kraj citata ---

bit ce bit ce nebrini....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju