Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51

<< < (38/48) > >>

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 18 Veljača, 2010, 20:43:15 ---kolega sve ljepo zgleda al DAJ SI NAPRAVI NOVI NOSAC MASINE SA STRANE DI TI STOJI SPUH JER SAM TAK TI MOZE PUKNUTI, sta ste to radili?? puknut ce ti u zavoju i ubit ces jbt!!! napravi novi da ide malo gore tak da ti kasnije stane bilokoji spuh i nemas beda, al ti ovak moze puknuti sam tak!!...ja cu si dat napraviti preko vikenda...ljepo izgleda spuh, svaki put ge premazi uljem prije voznje i nakon voznje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

napravit cu ovih dana...to sam moro odrezat zbog tecnigasa dok je bio... :angry9:

doritos:
radje da si spuh malo preradio nego unistavao nosac masine, lol...bas si fuser... :laughing7:

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 19 Veljača, 2010, 14:06:14 ---radje da si spuh malo preradio nego unistavao nosac masine, lol...bas si fuser... :laughing7:

--- Kraj citata ---

i sta bi dobio s tim... :icon_scratch:

kad bi ga kasnije prodavo niko nebi kupio ili bi dobio za njega 200 - 300 kn...a taj nosac ce me izac najvise 100 kn da se popravi.,.. :icon_thumright:

walkay:
Dobro izgleda! Jos taj nosac sredi, i sve 5!  :icon_thumright:

aprilia area 51:

--- Citat: walkay - 19 Veljača, 2010, 18:38:59 ---Dobro izgleda! Jos taj nosac sredi, i sve 5!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma nosac je najmanji problem...ima tu jos posla i polsa...a para se nea..  :angry9:  :toothy9:

usput imali tko rolice 4 grama 16x13...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju