Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
doritos:
--- Citat: Crazy Kuree - 05 Veljača, 2010, 22:10:30 ---Nema konkurencije sa due + na 200m pogotovo ne skuter od 100+ kg a sad imam i c16 :toothy11:
--- Kraj citata ---
...zestoko bi se prevario... :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: doritos - 06 Veljača, 2010, 13:24:56 ---...bre govedo skidaj se bre s tog komputera.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
e mujo....ti lete jos one ptice oko glave? ...hahahahahahah
ajde necemo spmmat...stojadine
--- Citat: aprilia area 51 - 06 Veljača, 2010, 13:23:20 ---samo nemoj pjevat molim te.... :toothy9: :toothy9:..
--- Kraj citata ---
necu da pevam..kad niste platili..heheh
Crazy Kuree:
--- Citat: aprilia area 51 - 06 Veljača, 2010, 11:41:47 ---ma tu se na sta pricat...trebam ja jos puno radit pa da budem u rangu s tobom... :notworthy: :notworthy:
i da te pitam jesi dobio sta bolje performance s yasuniem u odnosu na narda ?
--- Kraj citata ---
za tjedan, dva tek stavljam, kad dođem kući :icon_biggrin: gumy kaže da ću razliku osjetit, a po grafovima piše oko 1 ks jači... mislim da sam vidio taj tvoj skuter u županji i super izgleda
aprilia area 51:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Veljača, 2010, 18:42:52 ---za tjedan, dva tek stavljam, kad dođem kući :icon_biggrin: gumy kaže da ću razliku osjetit, a po grafovima piše oko 1 ks jači... mislim da sam vidio taj tvoj skuter u županji i super izgleda
--- Kraj citata ---
ma ja sam ga ljetos uzeo od jednog decka iz zupanje...
skut je bio porpilicno razvaljen...bio je na njem zx samo i to prerađivan dolje za njega...masina obojana u crno pola sprejem pola cetkicom...cok nije bio napravljen...kurbla zavarita za dkelo pa je bila zavarena nekak u stranu pa je onda zujalo onak kad vozis...dosta sranja je bilo...al eto polako radim..valjda cu jednom biti brzi od tebe... :toothy9:
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 06 Veljača, 2010, 12:49:59 ---...zestoko bi se prevario... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
normalno da se može due + preradit i roknit neki c21, karb. 24 itd otpiso sam dosta njih i sa jačim setupom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju