Tehnički kutak > Tuning skutera
NEIDE!!! sr 50 r
X-Thug:
ipak je isplativije i jednostavnije ocistit auspuh nego novi remen montirat...aj ako se nista ne promini veceras ocistit cu ga,al nije mi jasno zasto onda i prije nije to isto bilo...kad stojin u mistu i nabijan gas sve je ok,do trideset je normalan zvuk,kad priđe trideset ubi boga ono...nemoš opisat...suze mi krenu kako se mašina muči a neide...
edited
Punisher:
Lako za remen, posti to sad na stranu.
Do njega ti nije sigurno što se skuter dere.
Na tvoju sreću, postoji jedna osoba koja je rastavila cijeli skuter 2-3 puta i izmijenjala pola mašine da bi na kraju skuter i dalje imao slične i još gore simptome od tvojih, a ta osoba sam ja.
Otpilaj katalizator i problem riješen, do tog rješenja sam ja došao nakon pun k... vremena i još više izgubljenih živaca.
Otpilaj katalizator !!!
speed:
--- Citat: Punisher - 29 Srpanj, 2007, 19:53:56 ---Lako za remen, posti to sad na stranu.
Do njega ti nije sigurno što se skuter dere.
Na tvoju sreću, postoji jedna osoba koja je rastavila cijeli skuter 2-3 puta i izmijenjala pola mašine da bi na kraju skuter i dalje imao slične i još gore simptome od tvojih, a ta osoba sam ja.
Otpilaj katalizator i problem riješen, do tog rješenja sam ja došao nakon pun k... vremena i još više izgubljenih živaca.
Otpilaj katalizator !!!
--- Kraj citata ---
vjerojatnost je velika da je do auspuha
aeroman:
Do kojih promjena dođe kada se otpili katalizator,jer promjeni zvuk?
speed:
malo je glasniji,gotovo necujno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju