Ostalo > Svijet računala i mobitela

koju konfiguraciju za 2500-3000kn?

(1/4) > >>

ivanm:
evo crkava mi kanta od kompa (intel P4, 2.8 itd star par godina) pa sad gledam nekaj novo, ne igram igrice, neg za doma, ovak net, neki programčići za slike, mediju itd..
dajte prijedloge, našao sam u linksu nešto to mi je tu blizu, ak netko ima savjet, preporuku ili koji link nek stavi, hvala..
dakle samo kanta. monitor i ostalo ne trebam..
http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=03

bull_Mastif:
zasto sam ne slozis konfiguraciju,puno ce ti povoljnije ispast i bolje....ako oces mogu ti pomoc i slozit nesto pa ti poslat komponente koje i sta

giannelli:
pa mozes si tu na linksu sam slozit odlicnu konfiguraciju za 3000kn, uzmes nekumaticnu socket 775, dual core neki od intela, ram 2GB, Harddisk od 100GB (moze i puno vise za te pare), napajanje chiftec od 510W (dovoljno a cijena je negdje 300kn ja mislim) a ovo ostalo kao dvd/cd drive, kuciste ti moze ostat od starog kompa, graficku bilo koju od 512mb i komp sasvim dovoljno za kucnu korist.

bullmastif me preduhitio

ivanm:
može, imam dvd to mi ne treba, znači matičnu, grafičku, hard disk, procesor i kućište, jer mi je ovo prastaro, miš i tipkovnicu isto ne trebam..

dhorvat:
Evo ti.

Tu ti fali DVD pržilica i eventualno diskete, a ako ti je previše dati za napajanje i kučište toliko, na ovu konfiguraciju bez problema možeš staviti neko obično kučište sa napajanjem za 300-400 kuna i do ti skine cifru za 400 kuna.

Kupiš komponente i zoveš eladia  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju