Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
SlowRider:
Kinezi su kopirali minarelli jer znaju sto valja :thefinger: :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2009, 06:55:39 ---Kinezi su kopirali minarelli jer znaju sto valja :thefinger: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Piaggio se vrti a nejde, prdne ti vodena moraš cijelu mašinu u proste faktore rastavit (osim alfinim načinom), piaggio ima veći hod radilice i veće klipove na kitevima ali je svejedno sporiji. Jedino možda od midrace-a nadalje nešto valjaju, al tko uopće i stavlja kaj jače osim par entuzijasta i s druge strane ekipa na trkama :drunken_smilie:
Lako neki kažu, zašto nema minarellija na trkama? Pa zato jer je minarelli napravljen za normalne brzine i puca na izdržljivost, a piaggiu nisu znali kak da pobijede minarellija i počeli su milijarde ulagat samo da naprave čim jači kit i konačno uspjeli nadmašit minarelli. :icon_tongue:
CoK:
--- Citat: doc-sr150 - 30 Studeni, 2009, 04:28:20 ---a ti uzmi ubi pa se pištolj...lool
--- Kraj citata ---
:notworthy:
CoK:
--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2009, 06:55:39 ---Kinezi su kopirali minarelli jer znaju sto valja :thefinger: :laughing7:
--- Kraj citata ---
I nisu uspijeli :thefinger: Zato kod čjuninga i uzimate piaggio dijelove :thefinger:
Da sam dobar,da sam fin,da sam tatin sin
da imam love i da imam brzi automobil.
Netreba mi posao,netreba mi cilj,
prst u uho,ja nemam potrebe za tim. :frajer:
dhorvat:
--- Citat: CoK - 30 Studeni, 2009, 12:16:41 ---
I nisu uspijeli :thefinger: Zato kod čjuninga i uzimate piaggio dijelove :thefinger:
Da sam dobar,da sam fin,da sam tatin sin
da imam love i da imam brzi automobil.
Netreba mi posao,netreba mi cilj,
prst u uho,ja nemam potrebe za tim. :frajer:
--- Kraj citata ---
Ovo na kraju neće biti borba Piaggio protiv Minarellija nego, Malossi protiv TOP performances-a :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju