Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Dokaz da je yamaha bolja od Piaggio-a
DeLUX:
:laughing3:
luna500rr:
--- Citat: dhorvat - 03 Prosinac, 2009, 18:47:04 ---Ovo je bila uvreda direktno za mene koji sam mu neki dan složio base i uštelao ga :angry7:
--- Kraj citata ---
Majstore tebi svaka cast, prema profilu on mjenja setup svaki dan, pa sam mislio da ima serijalu :dontknow:
--- Citat: Aerox007 - 03 Prosinac, 2009, 18:57:51 ---A kaj ti brijes...seres po mom roxu, a kad bi na ravnici od 200m gledo u moju registraciju nebi ti bilo bas svejedno :nono :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Mislis nebih te uopce vidio :toothy12:
Da ti je rox serijala, bio bi malo jaci u krajnjoj, al šikana bi te izdala :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2009, 13:48:32 ---Majstore tebi svaka cast, prema profilu on mjenja setup svaki dan, pa sam mislio da ima serijalu :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma zafrkavam se, ti sve odma za ozbiljno shvaćaš :laughing9: :laughing9:
Ali da, ja sam mu složio i uštelao kit :icon_thumright:
--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2009, 13:48:32 ---Da ti je rox serijala, bio bi malo jaci u krajnjoj, al šikana bi te izdala :laughing7:
--- Kraj citata ---
makar, i tu se nebi složio s tobom :dontknow: Mali ni normalan i čudim se kak već nije roknul :binkybaby:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 04 Prosinac, 2009, 14:43:03 ---Ma zafrkavam se, ti sve odma za ozbiljno shvaćaš :laughing9: :laughing9:
Ali da, ja sam mu složio i uštelao kit :icon_thumright:
makar, i tu se nebi složio s tobom :dontknow: Mali ni normalan i čudim se kak već nije roknul :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ja nemam ni krajnju prema horvatovom gpsu, al po zavojima sam lud :toothy10: :happy8: ides na sikanu z menom? :happy6:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Prosinac, 2009, 15:48:19 ---ja nemam ni krajnju prema horvatovom gpsu, al po zavojima sam lud :toothy10: :happy8: ides na sikanu z menom? :happy6:
--- Kraj citata ---
Nekad sam i ja bil lud ko ti, možda i više. Pa vidio si na kaj mi plastike liče :laughing9: :laughing9:
Ja sam u prosjeku jednom dnevno imao situaciju da mi pobjegne motor, a završio sam na podu ponekad samo radi više sile (šljunak ili neispravnost motora ) :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju