Općenito > Propisi
Registracijska pločica na deklu skutera?
Iwo SR Tuono:
ja sam pitao murijaka kad me štopao jel može ta tablica tamo stajat, kaže on neaš beda i ajd vozi....u zakonu piše da mora bit na vidljivom mjestu,jel na vidljivom mjestu?Je. U biti i rep motora je na vidljivom mjestu kad se sagneš :toothy3: nigdje ne piše da čovjek prosječne visine 1,75 metara sa udaljenosti od 5 metara pod kutem od 60 stupnjeva mora vidit tablicu...prema tome zakon nije dobro i jednosmisleno definiran i nek mi ga glancaju
pruki21:
Ja sam dobio kaznu 300kn sto sam imao na deklu tablicu murijak mi napisao kaznu i tamo napisao da je tablica na nevidljivom mjestu e sad imam osjecen rep na runneru i ispod tablicu i cjelu cu ju natrljat blatom tu tablica smije biti i ako pita sta je ovo, nabacao blata na tablicu.
Mislav46:
tablica se zapravo moze imati na deklu, samo sto ako naletis na debila u uniformi moze te zajeb*** za sta god oce a ne samo tablicu....ne vrijedi biti bahat, najbolje sutit, reci da je upravu i kada to nije i to najcesce pali.....u 99% slucajeva pustili su me, pa cak i kad sam crveno sasio na semaforu :happy3: glumis peseka s velikim ocima, kazes da nikad prije nisi imao problema s policijom ako nemas dosje :toothy12: a bude i slucaja kada naletis na manijaka koji ne j*** zivu silu, u tom slucaju, sretan sam sto me othranila policija pa se lako izvucem iako bas ne volim koristit te povlastice.... :drunken_smilie:
sfighter:
dakle to je vec sve receno.....
zakon kaze da tablica mora biti na traznjem djelu motora na vidljivom mjestu....
vidljivo mjesto nije zakonski odredjeno....
meni je tablica na deklu... stopali su me vrtili se koji minut oko skuta i onda rekli za tablicu....
rekao sam im da se tablica vidi odstraga te da nije odredjeno po zakonu na kojem mjestu mora biti i onda su me pustili...
dok se drugi nisu opce bunili za tablicu...
Mislav46:
--- Citat: sfighter - 19 Siječanj, 2010, 08:45:44 ---dakle to je vec sve receno.....
zakon kaze da tablica mora biti na traznjem djelu motora na vidljivom mjestu....
vidljivo mjesto nije zakonski odredjeno....
meni je tablica na deklu... stopali su me vrtili se koji minut oko skuta i onda rekli za tablicu....
rekao sam im da se tablica vidi odstraga te da nije odredjeno po zakonu na kojem mjestu mora biti i onda su me pustili...
dok se drugi nisu opce bunili za tablicu...
--- Kraj citata ---
ma ako te pocne zaje****, reci mu da nemas di drugdje staviti tablicu, takvog si ga kupio i gotovo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju