Tehnički kutak > Tuning skutera
priprema skutera za registraciju??
oki1983:
ja sam na serijali stavio 3cm dugacku bolcnu u karburator,tako da ne mozes dati gas do kraja,i prosao sam bez problema(46kmh na valjcima)(piaggio zip)
PanTheR_oo7:
zar nije jednostavnije ugraditi el blokadu, i nemas zajebancije oko rastavljanja pola skutera zbog murije? Jos je mozes koristiti i u slucaju da te zaustave gdije na putu (cuo sam da u HR kontrolisu skuterashe i bez tehnickog pregleda... haman imaju valjke koje vuku kolima... ili tako nesto...)
giannelli:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 11 Studeni, 2009, 13:36:37 ---zar nije jednostavnije ugraditi el blokadu, i nemas zajebancije oko rastavljanja pola skutera zbog murije? Jos je mozes koristiti i u slucaju da te zaustave gdije na putu (cuo sam da u HR kontrolisu skuterashe i bez tehnickog pregleda... haman imaju valjke koje vuku kolima... ili tako nesto...)
--- Kraj citata ---
lako je to rec stavis el blokadu, na tu tvoju sporu serijalu ide bez beda, al na kit i rezu je vec upitno.
ja planiram proc na tehnickom tako da stavim el blokadu, prsten na vario i serijski spuh s blokadama. naravno ako to bude dovoljno.
po meni je glupo opet cijeli setup pretvorit u serijalu i obrnuto, posla bezveze.
hrvojekovacic:
200 kuna rješava problem :icon_thumright: !
provjereno s frendovom aeroxicom 70 cc,ja izvadio 200 kn i odma je potpisao,a skut išao prek 80km/h :icon_biggrin:
giannelli:
a blokada kosta 100. :tard:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju