Tehnički kutak > Tuning skutera
priprema skutera za registraciju??
Zeljac:
gledaj da ti ne ide prek 50 da svjetla rade zmigavci da rade kad ti kaze ljevi desni stop da ti bas guma nije izderana zadnja i prednja ali prednju ne znam kako izderat :toothy10: to ti je to o mom znanju sta trebas i ja uvjek prolazim tako i da zakoci jbg kad te stavi na valjke kad trebas stati kad dodes do 48 kmh trebas zakocit to je to mislim da sam ti pomogo a ono tamo sta rade dirove i bog zna sta to sig zato jel mozda motor nije bio regan ili tako nesto e da i mozda si sasiju bude gledo brojeve jel se podudaraju u knjizici sretno :icon_thumright:
VideRR:
--- Citat: Zeljac - 12 Studeni, 2009, 20:50:14 ---gledaj da ti ne ide prek 50 da svjetla rade zmigavci da rade kad ti kaze ljevi desni stop da ti bas guma nije izderana zadnja i prednja ali prednju ne znam kako izderat :toothy10: to ti je to o mom znanju sta trebas i ja uvjek prolazim tako i da zakoci jbg kad te stavi na valjke kad trebas stati kad dodes do 48 kmh trebas zakocit to je to mislim da sam ti pomogo a ono tamo sta rade dirove i bog zna sta to sig zato jel mozda motor nije bio regan ili tako nesto e da i mozda si sasiju bude gledo brojeve jel se podudaraju u knjizici sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :binkybaby: :icon_thumright:
grbi128:
--- Citat: Zeljac - 12 Studeni, 2009, 20:50:14 ---gledaj da ti ne ide prek 50 da svjetla rade zmigavci da rade kad ti kaze ljevi desni stop da ti bas guma nije izderana zadnja i prednja ali prednju ne znam kako izderat :toothy10: to ti je to o mom znanju sta trebas i ja uvjek prolazim tako i da zakoci jbg kad te stavi na valjke kad trebas stati kad dodes do 48 kmh trebas zakocit to je to mislim da sam ti pomogo a ono tamo sta rade dirove i bog zna sta to sig zato jel mozda motor nije bio regan ili tako nesto e da i mozda si sasiju bude gledo brojeve jel se podudaraju u knjizici sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobro si me podsjetio da trebam uzet zadnju gumu... :drunken_smilie:
(sada mi je ova guma sto mi je na slici profila,ocu li proc? xd....zaj se ofc)
grbi128:
jos nekoliko pitanja... 8)
1. meni trenutno radi samo kratko svijetlo,oce li me zezat sto nemam dugo svijetlo?
2. lijeva rucka kocnice mi je pukla,tj ostalo je samo pola rucke-moze se kocit bez problema...jeli to problem?
3. narucio sam one male TNT zmigavce zadnje,jeli to ok?
4. jeli smeta sto mi prednja guma(bridgestone ml50) nije dimenzija kako pise u knjizici vozila(u njoj pise da mi je prednja guma 120/70 13,a meni je prednja 130/60 13) ?
5.u knjizici vozila pise da mi je skut visebojan,ja sam lakirao plastike u metalik crnu boju,i felne u bijelo pa me zanima jeli skut i dalje visebojan? (jeli se konta boja felni?)
6.hvala
grbi128:
triple post :confused5:
itko?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju