Općenito > Propisi
Registracija mopeda na motocikl ( veliku tablicu )
x-plorer:
znaci opet bi na nekom jacem kitu trebalo uzimat neki salbiji spuh sa homologacijom....a to mislim nije nikom u interesu al doduse stage6 je samo primjer recemo koliko j aznam hebo preformer sta se moze mjerit sa stage6 ima homologaciju...
..::IVKULJA::..:
@ fatality
pa cekaj ako imas spuh sa homologacijom onda razina buke prelazi tvornicku i opet nisi na nicemu,osim ako se u tom slucaju gleda buka koju proizvodi spuh?
x-plorer:
hmmm.....onda sa svakim sportskim spuhom si u prekrsaju...i koliko ja znam jacina bike se mjeri iz spuha al bas sam jucer gleda malo te spuhove i pise za jednoga da je kao racing i da ima homologaciju te da moze na cestu....ja sam zbunjen skroz...
luna500rr:
Moja luna regana s sportskim auspuhom, crvenim ledicama na pozicijama, policaj sirenom i pregorenim ljevim svjetlom :icon_thumright:
Lik iz sela je registrirao neki stari scoot, sym ili honda ili neki minarelli, s auspuhom od tomosa za natapanje :drunken_smilie:
To je ovo hrdjavo, cese preko lezecih policajaca http://www.limundo.com/slika-tomos-pumpa-za-vodu-521728x400.jpg
Ceky:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Studeni, 2009, 23:04:52 ---@ fatality
pa cekaj ako imas spuh sa homologacijom onda razina buke prelazi tvornicku i opet nisi na nicemu,osim ako se u tom slucaju gleda buka koju proizvodi spuh?
--- Kraj citata ---
ako je auspuh homologiran onda mozes s njim na cestu!! a ako ti pise na spuhu ONLY FOR RACE, "nesmijes" --> ko na mom MHR-u
htio si valjda reci ako imas ne homologirani spuh... ::)
buka se nemjeri na full gasu kao sto oni znaju raditi... nego pise na onoj maloj plocici na skutu na koliko se gleda!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju