Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox nece da upali

<< < (4/7) > >>

benelli:

--- Citat: marko1990 - 09 Studeni, 2009, 22:52:33 ---kuzis nece mu povuc gorivo uopce znaci da je zaštopan ,fals nema puno veze s tim!mozda nebi upalio ali njemu ne dolazi benga!

--- Kraj citata ---
koko nema veze falš zrak znas ti o cemu pricas pa ako vuce zrak npr na semeringu radilice normalno da nece povuc bengu
a ako mu stavis u cilindar bengu onda bi trebao dizat okretaje,ali falš zrak moze vuc na prirubnici npr ili tako negdje ne samo semering da je otiso

benelli:

--- Citat: marko1990 - 09 Studeni, 2009, 22:52:33 ---kuzis nece mu povuc gorivo uopce znaci da je zaštopan ,fals nema puno veze s tim!mozda nebi upalio ali njemu ne dolazi benga!

--- Kraj citata ---
kako nema veze falš zrak znas ti o cemu pricas pa ako vuce zrak npr na semeringu radilice normalno da nece povuc bengu
a ako mu stavis u cilindar bengu onda bi trebao dizat okretaje,ali falš zrak moze vuc na prirubnici npr ili tako negdje ne samo semering da je otiso

tomof10:
jeli kad naspes goriva cilindar upali ako je i ugasi se za par secundi semering je i provjeri prirubnicu i njezine sarafe i kako sjeda karb u nju i pogledaj malo vakum pipak i vakum pumpu

marko1990:
ma mislim ima veze fals zrak ali sam se krivo izrazil,,,pa kad bi ga verglal ili kurblal kolko tolko bi mu benge povuko jer je on reko da benga uopce ne dolazi,al moguce da mu je propuhal!

Zeljac:
e ne mogu se sjetit sta je ono benga ?  :toothy9: e da kompresija je dobra bas sam gledo nije se nista deslio oko toga nisam skido celindar neg prst na rupu gdje ide svjecica i zakurbalam i osjetim negdje ko moja srka nema sad to veze ali da je semering onda bi mogo samo pod comom radit i to nekako izmedu znam imam taj problem na apn i nikako da mi ne izbija semering ocu poludit  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju