Tehnički kutak > Styling skutera
Moj runner
Tommek:
normalno,teško ima dobre robe za malo love... ;D
marko.p:
--- Citat: Tommek - 17 Lipanj, 2007, 13:20:46 ---normalno,teško ima dobre robe za malo love... ;D
--- Kraj citata ---
a baš me briga za cijenu,ako je bolja od ostalih ondu ću je skuplje platit i za 2 god. bolje i lakše ću je prodat...runner drži cijenu...a cijena je full prenapuhana,kao da je od zlata...provikan skuter i to je to,recimo kao golf...
P.A.L.A.C:
--- Citat: speedfight - 17 Lipanj, 2007, 23:00:59 ---
--- Citat: Tommek - 17 Lipanj, 2007, 13:20:46 ---normalno,teško ima dobre robe za malo love... ;D
--- Kraj citata ---
a baš me briga za cijenu,ako je bolja od ostalih ondu ću je skuplje platit i za 2 god. bolje i lakše ću je prodat...runner drži cijenu...a cijena je full prenapuhana,kao da je od zlata...provikan skuter i to je to,recimo kao golf...
--- Kraj citata ---
runner drzi cijenu?? wtf???
ako tako gledas sve piaggio makine drze cijenu a ne samo runner...
Tommek:
ja mislim bash suprotno...
recimo usporedi runner 50sp i derby gp1, i budes vidio da ce runner biti jeftiniji puno za 1god...
ili se varam???
marko.p:
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Lipanj, 2007, 21:33:45 ---
--- Citat: speedfight - 17 Lipanj, 2007, 23:00:59 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
runner drzi cijenu?? wtf???
ako tako gledas sve piaggio makine drze cijenu a ne samo runner...
--- Kraj citata ---
ma da,mislim na piaggio,gilera....
pusti ti 50 ccm,nema tu usporedbe...180 sp,ima cijenu...još uvijek vrijedi...moje mišjenje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju