Tehnički kutak > Tuning skutera

aprilia sr 50 - prijenos i karb

<< < (7/7)

cameosb:

--- Citat: finida - 26 Studeni, 2009, 12:45:23 ---znači da staviš rr i diznu na njega :o :o :o :o :o :o :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :wav: :wav: :wav:...meni je trajalu cca3000km poslje toga mi je zaribo kad je majstor otvorio unutra je sve bilo slomljeno skut za generalku onda mi je skut imo 9000km

--- Kraj citata ---
ovakvim kretenima treba dat doživotni ban,a ako će meni dat opomenu za vrjeđanje nek se zapitaju to da netko ovo čita,ja bi mu pobrisao postove

finida:
jedeš g#vn# a burek jeftin....

nitko čovjeku nije ni riječ reko u početku...ja sam mu reko neke svoje scene koje sam imo sa tim motorom,odmah su se javili par njih iz linije za pametne koji su poklopac na posudi a posuda prazna...

cameosb:
ti si sa 2 svoje izjave nasmijao sve koji su pojetili ovu temu,skuter ti trosi 10litara i kad staviš rr-a razletit će se motor,stoga u ime svih uvjeren sam da bolje da šutiš,a možeš nas i nastaviti nasmijavati,ćao

radomir.g:

--- Citat: finida - 26 Studeni, 2009, 12:45:23 ---dečko nemoj pričat gluposti ako nikad nisi imo taj motor....imo sam i aeroxa sa minareli i to sto ti pričaš je moguče na aeroxu da ili na nrg,firefox ali ne na ovoj apriliji,ova aprilia kao na slici ima jako slabu masinu,a posebno radilicu...znači da staviš rr i diznu na njega...meni je trajalu cca3000km poslje toga mi je zaribo kad je majstor otvorio unutra je sve bilo slomljeno skut za generalku onda mi je skut imo 9000km,isto takvih problema mi jhe i frend imo s istim motorom...pa nisu mozda za slovoniju isli bolji modeli???

--- Kraj citata ---

Jesi ti uopste sipao ulje u taj motor? Znas da to moras raditi...  :toothy12:
Za 3000 km radilica ne bi otisla ni da si vozio midrace, a ne serijalu sa auspuhom..

Kakav vlasnik, takav motor  :toothy9: :toothy9:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: finida - 20 Studeni, 2009, 13:07:17 ---ma nema on di-tech mašinu  ???

--- Kraj citata ---
iz koje si ti dizne ispo  :happy3: :happy3: :icon_scratch: :icon_scratch:

Čitaj šta sam gore rekao...morini/suzuki je ista stvar i kad je karb i kad je ditech osim instalacija i sistema ubrizgavanja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju