Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat_čudan zvuk
EmirF121:
Evo šta sam otkrio malo prije iako mislim da ovaj dio ne utiče na onaj zvuk i na bilo šta ali eto ipak da stavim:
Znači taj dio u koji se uklapa bendix, malo mu je rub skinut, puklo je nekako.
b_l_a_c_k:
sta je sad puklo..daj malo objasni nam..
vidis da nesto ti nisi slozio kako treba..ne smije toliko strugat..a prije svega sto si skidao bendiks i ostale zajebancije?????
zbog cega nesto rastavljas ako ne znam sastavit..bolje zovi nekoga da ti to uradi a ti stanes i gledas kako on radi pa poslije mozes sam
ili mozes sam raditi ali sve dijelove popisujes i biljezis njihov redoslijed i pozicije..
ma da danas svi hoce da budu ćuneri i da skidaju poklopac dekla.. :frajer:
EmirF121:
E j**** ga ja, nisam toliko smotan, ne skidam prvi puta deklo. Samo sam to skino i izvadio bendix i primijetio da je ono malo okrnuto, ništa strašno i 100% sam siguran da ničemu ne smeta. A prije 3 mjeseca lijepo radio, i onda mirovao 3 mjeseca i sad ne radi lijepo.....
EmirF121:
Evo dok sam vozio danas osjetio sam da zadnji točak nije na mjestu. Stao i vidio, točak se može pomijerati lijevo desno. Znači da je otišao ležaj. Sad moram skinuti kvačilo da dođem do tog ležaja? Jel ima nekih fazona kod skidanja kvačila jer nisam to nikada radio?
Da i kakav je to ležaj, neki obični koji se može kupiti od SKF-a ili neki specijalni?
b_l_a_c_k:
--- Citat: EmirF121 - 06 Prosinac, 2009, 16:44:11 ---Evo dok sam vozio danas osjetio sam da zadnji točak nije na mjestu. Stao i vidio, točak se može pomijerati lijevo desno. Znači da je otišao ležaj. Sad moram skinuti kvačilo da dođem do tog ležaja? Jel ima nekih fazona kod skidanja kvačila jer nisam to nikada radio?
Da i kakav je to ležaj, neki obični koji se može kupiti od SKF-a ili neki specijalni?
--- Kraj citata ---
zavisi sad na šta ti misliš kad kažeš lijevo-desno..
jeli ima lufta kad ga pomjeras radijalno (okrećeš naprijed-nazad) ili aksijalno (kad gledas motor sa zadnje strana i onda se mrda lijevo desno)..
e da što se tiče ležaja ja sam kupovao u MOTOREX-u.. skini ga i pokaži u radnji.. tako ti je najlakše..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju