Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2-- HiS - eladio

<< < (4/9) > >>

stunt_master:
imali iko cit da mi posalje na msn   :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:   PLZ  :help: :help:

eladio:

--- Citat: stunt_master - 10 Studeni, 2009, 22:01:55 ---imali iko cit da mi posalje na msn   :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:   PLZ  :help: :help:

--- Kraj citata ---

..os ti bann ?  :angry7:  :sad3:

vekyyy:

--- Citat: eladio - 10 Studeni, 2009, 23:15:44 ---..os ti bann ?  :angry7:  :sad3:

--- Kraj citata ---

sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:
za one koji neznaju cfg= da se bolje ljepe meci i moze bit puno drugih stvari

djsmola:

--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2009, 06:55:04 ---sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Za koji COD?? Ako je za 4 posalji da ga isprobam, ja koristim onaj neki yitch3 config maxfps mi je 91,slabu kantu imam,  :happy3:

eladio:

--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2009, 06:55:04 ---sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:supak:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju