Ostalo > Svijet računala i mobitela
cod2-- HiS - eladio
stunt_master:
imali iko cit da mi posalje na msn :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: PLZ :help: :help:
eladio:
--- Citat: stunt_master - 10 Studeni, 2009, 22:01:55 ---imali iko cit da mi posalje na msn :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: PLZ :help: :help:
--- Kraj citata ---
..os ti bann ? :angry7: :sad3:
vekyyy:
--- Citat: eladio - 10 Studeni, 2009, 23:15:44 ---..os ti bann ? :angry7: :sad3:
--- Kraj citata ---
sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:
za one koji neznaju cfg= da se bolje ljepe meci i moze bit puno drugih stvari
djsmola:
--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2009, 06:55:04 ---sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Za koji COD?? Ako je za 4 posalji da ga isprobam, ja koristim onaj neki yitch3 config maxfps mi je 91,slabu kantu imam, :happy3:
eladio:
--- Citat: vekyyy - 11 Studeni, 2009, 06:55:04 ---sta se sada pravis kao cist momak :D ocel netko moj cfg? stvarno je odlican.. cijeli moj klan ga ima :) mucio sam se dok sam na napravio ali cu ga rado podijelit sa nekim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:supak:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju