Tehnički kutak > Tuning skutera

boost bottle

<< < (7/10) > >>

x-plorer:
u principu da...al stos je u tome sto su one namjenjene svojom velicinom i strukturom za 70 ili jace....jer tebi ako je seriski karb 12 ili 17.5 tesko ce se dogodit da imas taj visak goriva...mislim naravno moze se stavit al stvarno neznam kako bi radilo koliko ja znam boost naj bolje radi sa 19 mm pa nadalje...al vridilo bi probat....hehehe

marko_AeRoX:

--- Citat: x-plorer - 09 Studeni, 2009, 21:29:10 ---u principu da...al stos je u tome sto su one namjenjene svojom velicinom i strukturom za 70 ili jace....jer tebi ako je seriski karb 12 ili 17.5 tesko ce se dogodit da imas taj visak goriva...mislim naravno moze se stavit al stvarno neznam kako bi radilo koliko ja znam boost naj bolje radi sa 19 mm pa nadalje...al vridilo bi probat....hehehe

--- Kraj citata ---

mislim da bi na ovom principu trebalo raditi... vrijedi isprobati samo 20 eura + postarina nije mala cifra za nekaj kaj ne radi ;D

x-plorer:
pa da vridilo bi pokusat al opet kad uzimas uzmi nesto malo bolje imas onu stage6 ona je 25 eur...a ja cim dodjem do para stize artek K2..i molim te javi rezultate btw ako ne nista ostavi je na skutu jer ce pre dobro izgledat...ljudi ce mislit da jo NOS

marko_AeRoX:
al negdje sam citao da ima bas i NOS sistem za skutere... al navodno da brzo sjebe masinu i preskup je ;D

EDIT: zamisli koliko ljudi sa strganim rukama bi bilo... hahaha

x-plorer:
sta se tice nosa naravno da ima kosta 640 eura al to ako nemas pravu radilicu sve se bi se razletilo ukljucuci i vozaca skupa sa skutom...al navodno da se moze stelat talk u nosu za skutere...znaci kad opalis nos da se sve ne razleti nego samo da malo potegne...al to mi je glupost bezveze mislim da ce ova boost bootle dobro odradjivati posao a izgledat ce ko nos dvi musice jednim udarcim....heheheh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju