Ostalo > Svijet računala i mobitela
nemogu skinuti msn?!!! help
..::IVKULJA::..:
ovako stavio nove win xp sp2 na laptop(jucer), skinio potrebne drivere,sve radi kak treba međutim idem skinuti windows live messenger sa njihove stranice,i kad kliknem download pojavi se poruka "adress not found" kao da sam npr ukucao ww.net.hr umjesto www.net.hr i slicno... probao sam rucnu instalaciju,sa usb sam prebacio otpakirao ali trazi da skinem windows update agent 5.8 od later,probam napravit taj update i opet se pojavi adress not found.
Znaci internet RADI,ali se nemoze povezat ni na jednu od microsoftovih stranica. ajde ljudi molim pomoc,hitno mi je
Pupo:
Pretpostavljam da imaš orginal windowse i da ti je auto update uključen?
sven_vx:
ja imam isto problem sa msn-om...znam koji mi je pass i username i nece ga prihvatit...napravio sam novi racun i opet ne prihvaca...zna ko u cemu je problem?
R@kija:
imam i ja pitanje...prijavim se na msn i za 5 sec me izbaci???
koji rac
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Pupo - 08 Studeni, 2009, 17:36:28 ---Pretpostavljam da imaš orginal windowse i da ti je auto update uključen?
--- Kraj citata ---
ne,imam kopiju, no to nema nikakve veze trenutno,i prije sam imao kopije pa mogu na microsoft stranice,a sad nemogu..ukljucio sam update pa ako izbaci da je kopija onda stavit cu opet windows key validator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju