Općenito > Generalno o skuterima
Polini- novi BIG EVOLUTION 94ccm
speed:
za ovo se vjerojatno dizajnira novi spuh jer na glavi ima mjesta za 3 matice
giannelli:
vjerovatno dode flandja na ta 3 sarafa i onda se spuh federima hvata.
koja je cijena?
sanatorium:
ma citao sam na jedan sajt i pise da ovaj cilindar ima mnogo slicnosti so pune krosove ( pisa da kad ga vidite pomiclice te da je to cilindar od nekog pun kros od 80cc :drunken_smilie: ) i pise da za ovaj cilindar ce ima poseban spuh i radalicu a prodaja treba da posne od 2010 god
BoLT3K:
--- Citat: sanatorium - 09 Studeni, 2009, 20:01:01 ---ma citao sam na jedan sajt i pise da ovaj cilindar ima mnogo slicnosti so pune krosove ( pisa da kad ga vidite pomiclice te da je to cilindar od nekog pun kros od 80cc :drunken_smilie: ) i pise da za ovaj cilindar ce ima poseban spuh i radalicu a prodaja treba da posne od 2010 god
--- Kraj citata ---
Pa onda sam u pravu bio ;D
--- Citat: Pupo - 09 Studeni, 2009, 18:17:17 ---Mase u odnosu na one koji imaju kompletan TCR setup!
--- Kraj citata ---
Ja ne znam za 5 skutera koji imaju TCR kompletan setup. Uglavnom nafurane Svabe sa svojim sprinterima. Za neke ljude su 2Fast i TCR samo misaonne imenice ;)
Pupo:
--- Citat: BoLT3K - 09 Studeni, 2009, 20:53:05 ---Ja ne znam za 5 skutera koji imaju TCR kompletan setup. Uglavnom nafurane Svabe sa svojim sprinterima. Za neke ljude su 2Fast i TCR samo misaonne imenice ;)
--- Kraj citata ---
Gle, neznam što da ti kažem. Prodanih 5 full kitova je ništa naspram recimo stotine prodanih BB MHR kompleta. Možda ovi u Poliniju hoće napraviti konkurenciju BB MHR-u što je i logično, pa nisu oni mala tvornica(u biti nisu ni tvornice već radinice) poput TCR-a, 2fasta kojima je prodaja zapravo usputna jer prave kiteve zasebe. Malossi, Polini, TP rade masovnu proizvodnju jer od toga zarađuju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju