Općenito > Generalno o skuterima
Polini- novi BIG EVOLUTION 94ccm
giannelli:
a gle, modular glava ima bolje hladjenje svakako, mislim logicno je da ako ovaj kit je nema onda je i obicnom glavom rjeseno dobro hladenje jer ne smije temp bit i preniska, naravno da se nece modular glava za ovaj kit napravit (ako se bude pravila) da ima losije hladenje od obicne, a modular je bolje jer je dvodijelna i voda cirkulira okolo i preko glave, a ne kao kod obicnih samo okolo, mozda ne najbolje objasnjeno al skuzi se po izgledu i konstrukcij modulara.
ivanm:
ima lijepe matice za glavu...
shegy:
neznam jesam li dobro procitao sto ste gore napisali
ali mi nije jasno zasto nebi bio bolji od 70ccm? ipak je ovo 94ccm, 24ccm razlike (maltene kao srka 125 i 150 )
najvise me zanima potrosnja s tim kitom, trajnost, i kakvu snagu razvija s njime..? ako tko zna
luna500rr:
--- Citat: shegy - 09 Studeni, 2009, 10:30:42 ---neznam jesam li dobro procitao sto ste gore napisali
ali mi nije jasno zasto nebi bio bolji od 70ccm? ipak je ovo 94ccm, 24ccm razlike (maltene kao srka 125 i 150 )
najvise me zanima potrosnja s tim kitom, trajnost, i kakvu snagu razvija s njime..? ako tko zna
--- Kraj citata ---
Veca je razlika, nemos to samo tako racunet, nego u postocima, razlika je 35-40%, a to ti je sr 125 sr 172, naravno razilke su i u kanalima tko ce znati kako ce ici ovaj kit kad se isturpija :o
Kog zanima potrosnja, ovo je kit ionako samo za utrke, dobro ustelan 70 evo 1 daje oko 20ks, ovo cudo sigurno mora davati vise...
Trajnost mu je vjerovatno od 5-6h, nevjerujem da zaovo porstoje specijale :toothy12:
Pupo:
--- Citat: luna500rr - 09 Studeni, 2009, 10:51:49 ---Veca je razlika, nemos to samo tako racunet, nego u postocima, razlika je 35-40%, a to ti je sr 125 sr 172, naravno razilke su i u kanalima tko ce znati kako ce ici ovaj kit kad se isturpija :o
Kog zanima potrosnja, ovo je kit ionako samo za utrke, dobro ustelan 70 evo 1 daje oko 20ks, ovo cudo sigurno mora davati vise...
Trajnost mu je vjerovatno od 5-6h, nevjerujem da zaovo porstoje specijale :toothy12:
--- Kraj citata ---
Uopće nemora značit, možda su išli s malo drugačijim pristupom! Pošto nema modular, vjerojatno nije ni preturpijan previše :) a i zašto bi bio kad ima momenta sigurno više od mase drugih kitova. Bolje bi imao ovaj kit s malo slabijom rezom nego preturpijanu sedamdesetku koja opet nema toliko momenta!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju