Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera dna nece vuč benzin iz rezervara
nino-brt:
imam problem gilera dna neče vuč benzin iz rezervara ona posuda u koj8u bi trebala ic je prazna.....a ne dobiva gau fergazer ZAMJENIO SAM VAKUM PUMPU no i dalje neče
RRacing:
Vjerojatno su ti pošli semeninzi radilice i nemože stvarat povlačit vakum....nadaj se da ti nije to jer ces trebat rastavljat mašinu popola :redface:
nino-brt:
neče vuč ni kad sam stvaram vakum na cijevćicu....jel mora biti posuda i vakum pumpa (ona sa sitom) prema gore ili prema dole okrenuta
RRacing:
ovako ucini odspoji na karburatoru crijevo od goriva i vakuma ,,,i vuci vakum i gledaj je li ide benzina ako ne ide onda,,okreni ventil.,,,,, :happy8:
CoK:
--- Citat: RRacing - 07 Studeni, 2009, 23:10:29 ---Vjerojatno su ti pošli semeninzi radilice i nemože stvarat povlačit vakum....nadaj se da ti nije to jer ces trebat rastavljat mašinu popola :redface:
--- Kraj citata ---
:nono:
--- Citat: RRacing - 07 Studeni, 2009, 23:55:38 ---ovako ucini odspoji na karburatoru crijevo od goriva i vakuma ,,,i vuci vakum i gledaj je li ide benzina ako ne ide onda,,okreni ventil.,,,,, :happy8:
--- Kraj citata ---
:nono:
Slavina na dnu rezervara je zacepljena vjerojatno ili ne radi pumpa goriva(ne slavina). Nesto od toga...skini slavinu na dnu rezervara i provjeri je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju