Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera dna nece vuč benzin iz rezervara

(1/3) > >>

nino-brt:
imam problem gilera dna neče vuč benzin iz rezervara ona posuda u koj8u bi trebala ic je prazna.....a ne dobiva gau fergazer ZAMJENIO SAM VAKUM PUMPU  no i dalje neče

RRacing:
Vjerojatno su ti pošli semeninzi radilice i nemože stvarat povlačit vakum....nadaj se da ti nije to jer ces trebat rastavljat mašinu popola  :redface:

nino-brt:
neče vuč ni kad sam stvaram vakum na cijevćicu....jel mora biti posuda i vakum pumpa (ona sa sitom) prema gore ili prema dole okrenuta

RRacing:
ovako ucini odspoji na karburatoru crijevo od goriva i vakuma ,,,i vuci vakum i gledaj je li ide benzina ako ne ide onda,,okreni  ventil.,,,,, :happy8:

CoK:

--- Citat: RRacing - 07 Studeni, 2009, 23:10:29 ---Vjerojatno su ti pošli semeninzi radilice i nemože stvarat povlačit vakum....nadaj se da ti nije to jer ces trebat rastavljat mašinu popola  :redface:

--- Kraj citata ---
   :nono:

--- Citat: RRacing - 07 Studeni, 2009, 23:55:38 ---ovako ucini odspoji na karburatoru crijevo od goriva i vakuma ,,,i vuci vakum i gledaj je li ide benzina ako ne ide onda,,okreni  ventil.,,,,, :happy8:

--- Kraj citata ---
  :nono:

Slavina na dnu rezervara je zacepljena vjerojatno ili ne radi pumpa goriva(ne slavina). Nesto od toga...skini slavinu na dnu rezervara i provjeri je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju