Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira
tuta125:
--- Citat: rakitje00 - 07 Prosinac, 2009, 15:31:34 ---vjerovatno je cok..pa ak ujutro upali i jedva radi..moro bi radit ujutro an malo visim okretajima i onda ih spustit...
--- Kraj citata ---
Dosad je, ali sam primjetio prije dan-2 da ih vise ne dize i ne spusta... mozda sam koju zicu sj*** :(
Zna li itko gdje ima za kupit manualni cok?
giannelli:
nek ti slowrider naruci sa sip-a ako hoces, nije skup cok i dode ti za tjedan i po na adresu. bio sam pitao prije u dantea za manualni cok i nisu imali.
nemora znacit da si sj#bo zicu na coku vec da se sam sj#bo, meni prvih godinu dana nije uopce dizao okretaje, onda je poceo prosle zime jedno tjedan dana je zaredo s paljenjem coka i gasenjem i onda je opet prestao. nide veze.
tuta125:
--- Citat: giannelli - 07 Prosinac, 2009, 17:54:29 ---nek ti slowrider naruci sa sip-a ako hoces, nije skup cok i dode ti za tjedan i po na adresu. bio sam pitao prije u dantea za manualni cok i nisu imali.
nemora znacit da si sj#bo zicu na coku vec da se sam sj#bo, meni prvih godinu dana nije uopce dizao okretaje, onda je poceo prosle zime jedno tjedan dana je zaredo s paljenjem coka i gasenjem i onda je opet prestao. nide veze.
--- Kraj citata ---
:laughing11: Boze sacuvaj...
Ma u dantea nikad nema nista :icon_tongue:
Ne svida mi se ovaj elektricni nikako... A kako taj manualni funkcionira, imas neki prekidac gdje palis i gasis ili?
R@kija:
imas sajlu koju spojis i stavis ju di hoces..kod volana najprakticnije da mos odma upalit,tj. on se ne pali nego imas ko polugicu...i njupovuces kolko treba da radi i pod cokom je, kad ides ,kreces...onda ga ugasiš!!
tuta125:
--- Citat: rakitje00 - 07 Prosinac, 2009, 19:17:15 ---imas sajlu koju spojis i stavis ju di hoces..kod volana najprakticnije da mos odma upalit,tj. on se ne pali nego imas ko polugicu...i njupovuces kolko treba da radi i pod cokom je, kad ides ,kreces...onda ga ugasiš!!
--- Kraj citata ---
Premocna stvar, to mi treba! hvala na objasnjenju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju