Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50 '08 - slab akumulator i trokira

<< < (26/44) > >>

tuta125:

--- Citat: EmirF121 - 30 Studeni, 2009, 20:13:11 ---Ja ću za vikend ili ako stignem prije probati još podesiti na šarafu za smjesu, ako ne uspijem onda ću podići iglu za jedan zub i vidjeti tako. Jer sad sa diznom 64, na 1,5 krug, red sponge-tom i maknutim limićem vidjeli ste svjećica je pristojne boje ali mi opet na pola gasa nešto se dešava (ili torkira ili se guši) mada ja mislim da se guši jer sam diznu povećao, ali sam povećao i dovod zraka sa red spongetom i skinutim limićem pa valjda nema dovoljno goriva. Jesam li upravu? Ako negdje griješim recite mi da znam dok nije kasno, zato dobro pročitajte šta sam napisao. :toothy3:

--- Kraj citata ---

ja bi ti rado pomogao ali vidis da i ja muku mucim sa svojim  :laughing7:
ali cudno, meni dobro ide na pola gasa i na full gasu, samo trokira na malom otvoru gasa...

--- Citat: vanjossi - 30 Studeni, 2009, 19:48:06 ---eto napokon da si to napravio, sada bi trebao iglu u karburatoru namjestit ako ti svjecica nema dobru boju.. probaj sad slikat svjecicu

--- Kraj citata ---
ok, sutra cu malo odvrnut svjecicu dok je hladan tako da je mogu odmah skinut kad je zagrijan pa slikam!

--- Citat: mario_f15 - 30 Studeni, 2009, 19:54:38 ---eto sad je super....koliko ja vidim dobro je upalio.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

dobro je upalio ali se hladio samo jedan sat... vidit cemo sutra ujutro!  :toothy3:

--- Citat: rakitje00 - 30 Studeni, 2009, 20:57:11 ---ak ti trokira na 1/4 na startu..spusti iglu

--- Kraj citata ---
to je u mene slucaj  :laughing7:

R@kija:

--- Citat: tuta125 - 30 Studeni, 2009, 21:14:27 ---ja bi ti rado pomogao ali vidis da i ja muku mucim sa svojim  :laughing7:
ali cudno, meni dobro ide na pola gasa i na full gasu, samo trokira na malom otvoru gasa...
ok, sutra cu malo odvrnut svjecicu dok je hladan tako da je mogu odmah skinut kad je zagrijan pa slikam!

dobro je upalio ali se hladio samo jedan sat... vidit cemo sutra ujutro!  :toothy3:
to je u mene slucaj  :laughing7:

--- Kraj citata ---

nemoj to radit..skini palstiku onu kod nogu drzi pun gas 1 km 2 i onda skini svjecicu...imas kljuc..ona ce upast u kljuc onaj duboki i isvadi je i pogledaj..stavi u krpu..nemoze bit vruca da ju u krpi nemos drzat...

iglu spusti i nece trokirat..mozes i sam nije tesko..netrebas skidat karburator

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 30 Studeni, 2009, 21:40:05 ---nemoj to radit..skini palstiku onu kod nogu drzi pun gas 1 km 2 i onda skini svjecicu...imas kljuc..ona ce upast u kljuc onaj duboki i isvadi je i pogledaj..stavi u krpu..nemoze bit vruca da ju u krpi nemos drzat...

iglu spusti i nece trokirat..mozes i sam nije tesko..netrebas skidat karburator

--- Kraj citata ---
ok iglu cu probat spustit!

ali svjecicu ne mogu skinut kad je motor vruc nema sanse! ne mislim radi vrucine nego se bice metal rasiri kad se zagrije pa je ne mogu nikako odvidat... imam kljuc, kad je motor hladan lako je skinem ali kad se zagrije nema sanse... mislio sam je samo malo odvrnut kad je hladan samo da ne bude prestegnuta....

R@kija:
daj nemoj sat nemos primit...stavi gore onaj duboki kljuc..i sarafciger u rupu popusti..primi krpom kljuc duboki i odsarafi...

tuta125:

--- Citat: rakitje00 - 30 Studeni, 2009, 22:00:32 ---daj nemoj sat nemos primit...stavi gore onaj duboki kljuc..i sarafciger u rupu popusti..primi krpom kljuc duboki i odsarafi...

--- Kraj citata ---

imam ja onaj dugacki kljuc tako da ne treba ni krpa ni sarafciger  :icon_thumright: sliku cu stavit sutra!
probat cu jos jednom sutra odvidat kad je zagrijan pa stavim slike svjecice!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju