Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko ulja u prijenos?
vanjossi:
nebih ja bas da mi curi ulje, jer tek sam oprao blokove :toothy9:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Studeni, 2009, 15:53:15 ---nezz koliko ide u faggio blokove, mislim 110/130ml al nisam 100%...inače to je jako dobro ulje samo mislim da si mogao kupit pol litre za cijenu koliko si ga platio :headbang:
--- Kraj citata ---
znam ali mi je ipak bila draza sexy tuba :laughing6:
znaci ako je ,75 dcl imam za 2 punjenja. toliko o tome koliko zna ovaj iz dućana.
giannelli:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Studeni, 2009, 15:53:15 ---nezz koliko ide u faggio blokove, mislim 110/130ml al nisam 100%...inače to je jako dobro ulje samo mislim da si mogao kupit pol litre za cijenu koliko si ga platio :headbang:
--- Kraj citata ---
36kn kosta.
cok jesi 100% siguran da samo pola tube ide tu? :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 17:40:31 ---Staviš deci i pol (ovo vrijedi za bilo koji blok) i višak iscuri na iberlauf. Tako ja radim i nikad ne brinem dal je dovoljna količina :frajer:
--- Kraj citata ---
U minarelli masina ima crjevo ibrlaufa, u kopija to nije slucaj, pa zato se naljeva do cepa, visaka nema, a propisano je 110ccm, odnosno 1.1 dcl :hello:
vanjossi:
piaggio blok ima rupu za visak..
pajo:
ja sam na minarelli cijelu tubu istreso i vidim da nije ništa izbacio na odušak(nema viška)..a na piaggio neznam naspeš sve i gotovo ako bude šta viška če iscurit i ovako če se blokovi uprljat kad tad zato je tu krpica :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju