Općenito > Slike i filmovi o skuterima

runner 180.... 4 milje na kolo....

<< < (2/7) > >>

StreetRunner:
dobar je,dobar :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

MARINO:
nista posebno,ali stvarno nista...jos ima sp-a,pa i moja baka bi to mogla... :sad3:

Nikon:
zasto svak svakog ode od stuntera podcjenjuje...,,,

sta ja imam 4t skuter i mogu ga 100 metara na zadnje i to je to .. da voziom 2t isto bi mi bilo...... nekidan momak sa vxr orom bez bara ga dogura na 12o clock i vrati nazad bez greske odvozi tu pun qurac izmjeni 100 polozaja.. pa sta sad...
sad on zna i okolo ce ljudima govorit da nemaju pojma... heh... mojih 100 metara meni znaci vise nego sta ces ti napravit 500 krugova oko sebe.

isto tako ja mogu tebi doc i rec da ti je skuter smece jer ide losije od mog bah, a i dam glavu da neces uletit u ni jednu cosu brzinom ko ja... pa sad to neznaci da si los vozac ... (jel kuzis sta ti ocu rec)

uvik ima bolji od boljeg i zato nikad ne podcjenjuj drugog... 

MARINO:
odmah bi se svađo,samo sam realan,ako ja mogu sa serijskim runnerom 50 vozit toliko sta je onda problem da on vozi sa sp-om 180...mislim cudite se ko da je covjek bog...
Da ste stavili Pakiya,Hrvoja,Maska...skidam kapu ali ovo vise nije pojam,to zelim rec... :toothy9: danas gdje god dođeš svi vec voze po zadnjem
I ne kuzim te,onaj tko moze vozit 100m po zadnjem moze vozit i kilometar...sorry ali glupo zboris... :headbang:

Nikon:
heh nebi se odma svadja nego podcjenjujes tipa... ko se cudi ko da je covik bog? o cemu ti pricas rofl... da je paky ovo odvozia isto ovako onda bi ti bia happy i reka dobaar... sta ti znas kako tip stunta kad je samo snima kako vozi po cesti na zadnjem bez spustanja... bah...

i da mogu 100 metara max a nemogu kilometar sta je tu cudno.. neznam na zadnje pa sta.. ide na zadnje dok motor ima snage... glupo zboris :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju