Općenito > Propisi
Novi tijek tehničkog pregleda
Luka 0101:
nitko se na istinu nebi smio uvrijediti tako da... i ja nikog ne vrijeđam nego komentiram tvoje izjave...
P.S. i zasto bi ih zadrzao za sebe.. ako su neciji komentari suvisni to su onda tvoji... jer komentari tipa.. zakon je da se krsi.. nece naci nikad na forumu plodno tlo...
predatoRR:
meni izgleda da si ti ljubomoran sto si ja mogu rjesit sve kazne koje dobijem da ih ne platim a ti cini mi se ih imas i moras radit ko konj da ih platis....jbg zao mi je bit ce bolje....nadaj se....u nadi je spas...i da....odo ja iz ove teme jer vidim da si malo nabrijanković....pozzz.... :icon_thumright:
Luka 0101:
--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 15:56:15 ---meni izgleda da si ti ljubomoran sto si ja mogu rjesit sve kazne koje dobijem da ih ne platim a ti cini mi se ih imas i moras radit ko konj da ih platis....jbg zao mi je bit ce bolje....nadaj se....u nadi je spas...i da....odo ja iz ove teme jer vidim da si malo nabrijanković....pozzz.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja nemam ni jednu nepodmirenu kaznu i nemoram radit ko konj do bi platio (da imam sta i platit)
btw. prije bi se s mosta bacil nego bil ljubomoran na d.... g.... poput tebe..
a ako cemo i bas.. mogu si i ja sredit kaznu da ne platim na ne govorim to na sva zvona..
brembo:
kaje luka.....nije ti dobro danas....opet si korektor....papal....ti govoriš da ne vrijeđaš a kaj je bilo sad ovo...d....g.....kaj pa ak si manga takva napiši ona..kaj malo te admina bed...a...daj šuti....i prestani se nabrijavat
brembo:
--- Citat: brembo - 14 Travanj, 2010, 16:02:47 ---kaje luka.....nije ti dobro danas....opet si korektor....papal....ti govoriš da ne vrijeđaš a kaj je bilo sad ovo...d....g.....kaj pa ak si manga takva napiši ona..kaj malo te admina bed...a...daj šuti....i prestani se nabrijavat
--- Kraj citata ---
ovo je forum za normlane dečke ....a ne da se svađamo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju