Općenito > Propisi

Novi tijek tehničkog pregleda

<< < (2/14) > >>

Pupo:

--- Citat: shegy - 08 Studeni, 2009, 11:51:51 ---ja imam zxa jel to prolazi? i nije preglasan. samo moras mu nabiti gasa da okrene tocak (zute opruge i bjeli centralni) pa me zbog toga brine...
naravno imam el blokadu na 51kmh

--- Kraj citata ---

Ako ti ide 51, prolazi jer je ZX homologiran kao i većina drugih auspuha kupljena u trgovini. A što se tiče el. blokade, nemoj ići na Bonaviu jer će ti ju tamo naći 99%, znam iz iskustva.  Što se tiče registracije skutera u Pž, Herz je bolja solucija :)

Zeljac:
e moj je doso na 40 sa prstenom na variomatu a beco se sa ttom ko kuga  :laughing7: sta sada kolko sam skuzio i diskove gledaju jel su poderani bla bla  :dontknow:

Pupo:

--- Citat: Zeljac - 08 Studeni, 2009, 11:57:38 ---e moj je doso na 40 sa prstenom na variomatu a beco se sa ttom ko kuga  :laughing7: sta sada kolko sam skuzio i diskove gledaju jel su poderani bla bla  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Valjda bi trebao sam gledati diskove i voditi brigu o kočionom sustavu! Jedino ako se voliš vozat s glavom u vreći!

DvdAerox:
haha pre jaki su, da bi se sve te kontrole napravile, stanica tehnickog bi trebala imati tri put vise radnika...lol fail

Zeljac:
gledam ja na to ali nisu mi bas diskovi bajni pola istroseni a plocice i to mjenjam ali moja aprilia uvjek  max tam pokazo kad sam zakocio ehhe ali nikad nisu mjerili debljinu diskova  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju