Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Leonardo 250

<< < (8/14) > >>

capo:

--- Citat: BoLT3K - 24 Siječanj, 2010, 03:07:31 ---Jel mi se cini ili je forum  bogatiji za jednog strucnjaka ?  :toothy11:
Prelijep ce rep biti kad dobije pravi oblik, ne sumnjam u to  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma nije bogatiji za nikakvog strucnjaka(iza nicka capo stoji samo jedna velika budala) to radimo kod prijatelja jer nemam ni alat ni prostor gdje bi to mogao radit kod sebe doma, a sto se tice kalupa i posla sa stakloplastikom to zbilja moze svatko ko ima volje nesto promjenit na svom skuteru

@pixa-tek je poljepljeno nesto malo stakloplastike da se ulovi na staru plastiku koja se da zasarafit na kadu od leonarda, ali nije jos gotov prvi sloj...

Mislav46:
neznam jesam dobro shvatio, ali vise nije bijel ofarbao si ga, predobro mi je staja ona bijela s crvenim felgama, rep je odlican....samo naprijed.... :icon_thumright:

pixa.93:
sad je neka kava boja.bas dobro

capo:

--- Citat: Mislav46 - 24 Siječanj, 2010, 12:52:52 ---neznam jesam dobro shvatio, ali vise nije bijel ofarbao si ga, predobro mi je staja ona bijela s crvenim felgama, rep je odlican....samo naprijed.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nije vise bijel sad je neka perla smedja....bit ce bijeli ponovo al ne ove sezone jer sam kratak sa novcima

Mislav46:

--- Citat: capo - 24 Siječanj, 2010, 13:05:34 ---nije vise bijel sad je neka perla smedja....bit ce bijeli ponovo al ne ove sezone jer sam kratak sa novcima

--- Kraj citata ---
jasno, neznam mozda i nije losa ta smeda, nevidi se na slikama ali ona bijela je ostavila jeben dojam  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju