Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
black-rox:
--- Citat: seba - 16 Prosinac, 2009, 23:23:46 ---kud bas cilinder,svi pljuju po njemu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
A jbg ja nisam imal vremena naručivat pa smo pričali i dogovorili se da će on sam otić po radilicu i spuh u sloveniju,sve bi bilo ok da onaj tamo iz cilindra ni malo mutav :toothy10:
seba:
--- Citat: black-rox - 16 Prosinac, 2009, 23:36:50 ---A jbg ja nisam imal vremena naručivat pa smo pričali i dogovorili se da će on sam otić po radilicu i spuh u sloveniju,sve bi bilo ok da onaj tamo iz cilindra ni malo mutav :toothy10:
--- Kraj citata ---
e pa u tome i je problem sta je on mutav,citao sam i na slovenskim forumima da dosta puta krive dijelove dobiju...
zato bolje kod jake ic (>>>reklamiranje
Nero:
Ne znaš dok se ne opečeš, taj put preko granice me svaki put košta straha i novaca... a sve bi bilo u redu da se malo više potrude kada im netko nešto naruči. Inače, cijene su im ok i dostava je besplatna tako da barem neka prednost.
Gledao sam i na >>>reklamiranje
klembic:
--- Citat: Nero - 17 Prosinac, 2009, 13:20:27 ---Ne znaš dok se ne opečeš, taj put preko granice me svaki put košta straha i novaca... a sve bi bilo u redu da se malo više potrude kada im netko nešto naruči. Inače, cijene su im ok i dostava je besplatna tako da barem neka prednost.
Gledao sam i na >>>reklamiranje
Nero:
Tko ne pročita ne vjeruje...ja još uvijek nemam radilicu koju sam platio pred preko mjesec dana... danas sam im izdjelio sve po spisku pa su mi odmah odgovoili d je salju u petak. ako ne dode ovaj put ta radilica uzimam auto, palicu i direkt tipu u dućan. No mercy for cheats :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju