Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (15/94) > >>

black-rox:
Frkić krade naljepnice hehe ono su naljke za spuh :icon_thumright: kit je sad midrace,ali malo pomalo narast će on blizu high end :icon_biggrin:
Baš sad na stolu gledam malo taj spuh i sve se mislim da bi si mogal kupiti jedan S6 1400 :icon_biggrin:

klembic:

--- Citat: black-rox - 04 Prosinac, 2009, 00:47:03 ---Frkić krade naljepnice hehe ono su naljke za spuh :icon_thumright: kit je sad midrace,ali malo pomalo narast će on blizu high end :icon_biggrin:
Baš sad na stolu gledam malo taj spuh i sve se mislim da bi si mogal kupiti jedan S6 1400 :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kako znas da su za spuh? sta pise na njima S6 Puvalica  :toothy12: nek to naraste na high.. i onda on meni nes prica da cu ga ja prat, da ocu u snovima e.. a taj 1400 je za poginut.. to nije za nas..

black-rox:

--- Citat: klembic - 04 Prosinac, 2009, 01:18:38 ---kako znas da su za spuh? sta pise na njima S6 Puvalica  :toothy12: nek to naraste na high.. i onda on meni nes prica da cu ga ja prat, da ocu u snovima e.. a taj 1400 je za poginut.. to nije za nas..

--- Kraj citata ---
Već ja gledam kako ću ju zaljepiti hehe :icon_biggrin: sad moran najprije finiti ovih par skutera ča delan,a onda ove dane kako ulovim vremena ću srediti blokove malo ih bzzzz :icon_biggrin: špricnut u B.T. boje i bacit radilicu unutra,nema žurbe zima je lipo to pomalo u garaži slagat i naručit će se još stvarčice koje fale :icon_thumright:

giannelli:
na kolko vrti taj r1200? ja ga mislim iza ovog setupa nesto tipa tpr i r1200 slozit, jel on nesto k'o yasuni c20 ili?

Nero:
klembic dobit ces naljpnicu, a ima ih i black doma jedan cijeli paket  :toothy10:.. necemo stedit na darovima ove godine..  :glasses2:
koliko sam čitao po stranim forumima za midrace se preporučuje taj r1200. A do tada možemo samo slutit kako  će to radit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju