Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (83/94) > >>

Nero:

--- Citat: Jump33r - 20 Listopad, 2010, 22:54:01 ---Vodi na R/T cilindar ;)

Ili mozda na novi projekt u trajanju od 2 ipo godine.. :icon_biggrin:    :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ma cisto sumnjam, aerox se od kad je slozen provozao mozda deset puta. Steta but jbg

malaguti:
ja sam ga vidio jednom sa aeroxom na cesti,a gledajuci filmice i slike da se skuzit da je izasao na cestu samo par puta,kad god dodem kod njega aerox je pokriven,novi prijenos mu jos stoji zapakiran,neda se njemu vise zaje*** oko toga,sad samo po fejsu naganja maloljetnice ;D

CoK:

--- Citat: malaguti - 21 Listopad, 2010, 15:02:45 ---ja sam ga vidio jednom sa aeroxom na cesti,a gledajuci filmice i slike da se skuzit da je izasao na cestu samo par puta,kad god dodem kod njega aerox je pokriven,novi prijenos mu jos stoji zapakiran,neda se njemu vise zaje*** oko toga,sad samo po fejsu naganja maloljetnice ;D

--- Kraj citata ---
sta ga nije izveo u setnju kad ste imali susret, to bi bila pojava a ne sa derbijem  :icon_tongue:

Nero:
jer mu je krepala pumpa vode...  :(

malaguti:

--- Citat: CoK - 21 Listopad, 2010, 16:43:09 ---sta ga nije izveo u setnju kad ste imali susret, to bi bila pojava a ne sa derbijem  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
koja maloljetnica se pali na zujanje i dim 2t motora,kad doleti sa seronjodarevicem onda je to prava stvar ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju