Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010
CoK:
--- Citat: black-rox - 08 Listopad, 2010, 01:16:08 ---To svi kažu prošal sam glavom na milimetar od bankine na kacigi mala crtica,ali zato je pokidalo ono malo robe ča am imal na sebi svaki dio tijela natucen obadva koljena,leđa,guzica,ruke,dlanovi ali nekom srećom ništa slomljeno držat cu se ja ipak skutera i r motora nije supermoto za mene :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
drz se R motora...pametno
R ide 300, nece ti ni oprema pomoc na njemu
ajde brz oporavak zelim i ne divljaj
izbio sam se i ja vise puta pa sad sa 20g koda sam u ratu bio...nema di nema oziljka, gadi mi se
black-rox:
--- Citat: CoK - 08 Listopad, 2010, 01:56:23 ---drz se R motora...pametno
R ide 300, nece ti ni oprema pomoc na njemu
ajde brz oporavak zelim i ne divljaj
izbio sam se i ja vise puta pa sad sa 20g koda sam u ratu bio...nema di nema oziljka, gadi mi se
--- Kraj citata ---
E onda znas kako je to ja kad se pogledam izgledam ko da sam u ratu bio xD
MazdaMurairotor:
jbg, zato decki postoji staza i na stazu mozes jedino sa full opremom i kad roknes bar se ne ubijes tako ko u kvartu u hlacicama i bez icega :toothy12: nakon staze cijeli dan , nemas volje vise i potrebe za divljanjem
ma super moto je meni shit , ili R ili trkalica skut :icon_thumright:
Jump33r:
--- Citat: black-rox - 08 Listopad, 2010, 01:16:08 ---To svi kažu prošal sam glavom na milimetar od bankine na kacigi mala crtica,ali zato je pokidalo ono malo robe ča am imal na sebi svaki dio tijela natucen obadva koljena,leđa,guzica,ruke,dlanovi ali nekom srećom ništa slomljeno držat cu se ja ipak skutera i r motora nije supermoto za mene :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ajde dobro je, to ce sve zarast... Ja san se zadnji put isto posteno odera,cak san i bradon zarova malo... Ali dok ne razbijes ludu glavu nikad se ne naucis,to tako ide.. Bitno da je glava citava... :icon_biggrin:
wonderkid:
na pogreskama se uci ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju