Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (61/94) > >>

sfreak:

--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 17:21:03 ---jesi siguran....imas zipa sp il....  ???

--- Kraj citata ---

gledao sam knjizicu od ovog od Nera

predatoRR:

--- Citat: sfreak - 14 Travanj, 2010, 17:29:51 ---gledao sam knjizicu od ovog od Nera

--- Kraj citata ---

dobro....onda on ima nekog tvornicki olaksanog....nije ni cudo da tak dobro ide.... :laughing7:

btw....znas onu poznatu....pise i na plotu p.... pa dodje budala i napikne se....  ;D

Pupo:

--- Citat: Nero - 13 Travanj, 2010, 16:04:42 ---Dame i gospodo, moj prvi video uradak...    , kvalitetniji upload cu uskoro stavit jer je snimano u hd..

--- Kraj citata ---

Super je video jedino sam očekivao malo krupniji kadar one pičke, ovaj detalja na skuterima  :icon_thumright:

sfreak:
pa cuj ne bi se kladio da nije bas tako...moj ima 75kg (yamaha slider) prazan i po tvornickim podacima i po knjizici vozila, a 81 pun po tvornickim podacima od yamahe...s obzirom da on ima jos i kiler u koji ide voda i sve to, a moj je AC lako moguce da je pun tezi tih 4 kile...

u svakom slucaju, i da nije 75 tocnih kila tu je negdje...ali ako si mislio da ima 85kg prazan serijski malo mi to izgleda pretesko ipak

predatoRR:
ma nije to nis pretesko....85kg je cist ok...zip sp je jedan od rijetkih skutera koji je po meni skoro savrseno uravnotezen s obzirom na malu kilazu i mozda je cak i najbolji skuter po voznosti bez obzira koji setup je na njemu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju