Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (59/94) > >>

doritos:

--- Citat: Nero - 13 Travanj, 2010, 23:20:10 ---to je logicno kad zip ima cca 75kg, a rox 90+

--- Kraj citata ---

nema to veze tolko sa tezinom ako se skut jako dobro ustelan .area moja ima oko 105 kg i sa base sportom i spuhom sam ekipi odlazio dosta na startu i kasnije koji su imali isti set up i laksi za kojih 20kg od mene....sta ima on na roxu??

pajo:
sve pohvale još jednom zip je odličan i rox naravno.video je do jaja :headbang: :headbang:
svaka čast samo nastavit tako :notworthy:

black-rox:

--- Citat: doritos - 13 Travanj, 2010, 23:35:47 ---nema to veze tolko sa tezinom ako se skut jako dobro ustelan .area moja ima oko 105 kg i sa base sportom i spuhom sam ekipi odlazio dosta na startu i kasnije koji su imali isti set up i laksi za kojih 20kg od mene....sta ima on na roxu??

--- Kraj citata ---
Dovoljno je to da su prijnosi 25% duži od serijskih,a zip ima serijske prijenose,zato na krajnjoj ode roxi hahaha :icon_thumright:

SPecial:
Tako treba.

doritos:

--- Citat: black-rox - 14 Travanj, 2010, 00:06:49 ---Dovoljno je to da su prijnosi 25% duži od serijskih,a zip ima serijske prijenose,zato na krajnjoj ode roxi hahaha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tako onda da, vec je logicnije :icon_thumright:...nisi nam reko sta ima gore osim djasunija bleki.... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju