Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (6/94) > >>

Nero:
danas sam montirao pumpu vode, još moram kupit male stopice za kontakte i prkidač za paljenje.. ponovo sam skinuo prednju masku i malo namjestio crijeva od hladnjaka jer je maska bila prilcino napeta..problem je sto je hladnjak od roxa ima malo deblje cijevi pa se te cijevi tesko snalaze u uskom prostoru, s tme da sam htio spustiti malo hladnjak prema dolje ali onda smeta svjetlima. Sutra cu malo to poslikat danas nije bilo fotica

TebreX:
Sve mi se svidja osim kita, slab je dosta... u rangu sa stage6 pro sport... Te priče što kažu 15ks je zabataliti...
Ipak neki slabiji midrace... Trebo si dodati koju kunu (da ne kažem dinar) za barem stage6 racing...
Ali samo napred, volim kad se nešto radi :headbang:

black-rox:

--- Citat: TebreX - 21 Studeni, 2009, 21:42:19 ---Sve mi se svidja osim kita, slab je dosta... u rangu sa stage6 pro sport... Te priče što kažu 15ks je zabataliti...
Ipak neki slabiji midrace... Trebo si dodati koju kunu (da ne kažem dinar) za barem stage6 racing...
Ali samo napred, volim kad se nešto radi :headbang:

--- Kraj citata ---
Ići će to bez brige najprije probne vožnje na cilindru kakav je,a kasnije doarde,ni pri koji se ugrađuje na piaggio grupaciju,tako da znam iz iskustva da nije slab,a da se dosta izvuć sa doradama :icon_thumright:

Nero:
a sve je to kuna ovdje euro tamo pa zavrsis na high endu..  :toothy12:

Pupo:

--- Citat: rakitje00 - 17 Studeni, 2009, 22:10:46 ---ova motoforce evolution radilica ima poliranu klipnjacu kaj ne?!

--- Kraj citata ---

Po čemu je posebna polirana klipnjača? Ajde da je kovana, pa respekt al polirana  :dontknow: Može me netko prosvjetlit?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju