Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (38/94) > >>

doritos:

--- Citat: black-rox - 18 Ožujak, 2010, 19:23:04 ---Ma ne vrijeđam ja njega,nego samo kažem da ću da vas bijem i jednog i drugog :toothy11:

--- Kraj citata ---

samo se vi bijte kolko ocete "klosari" :laughing7:

dajte to slozite i da vidimo ćuning zipać inda haus :icon_biggrin:

Nero:
Nije to vrijedjanje, to je samo drugačiji način pokazivanja poštovanja. :laughing9:. 

aeroxtuning:
bit ce to zvijer,svaka cast,samo mi reci jel zada disk ili bas zipovi blokovi? taj mi se kit cini extra a i cuo sam da je zavrsna obrada na visokom nivou  :dontknow:

klembic:

--- Citat: aeroxtuning - 18 Ožujak, 2010, 21:41:45 ---bit ce to zvijer,svaka cast,samo mi reci jel zada disk ili bas zipovi blokovi? taj mi se kit cini extra a i cuo sam da je zavrsna obrada na visokom nivou  :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa vidis da je bubanj..

--- Citat: black-rox - 18 Ožujak, 2010, 02:27:43 ---Za poliranje karba jebat ću vas obadvojicukarb je pun polir paste,sad ga moram staviti par dana da stoji u bengi da se to pročisti, za šta s tim si dobio jedno veliko ništa,ispuh ste isto polirali zak**ra* samo duplo delo,ima da vas bijem obadvojicu :toothy12:

--- Kraj citata ---
bleki, nemoj mene tu bit, nisam ja mangolina koi s polira pastom ulazi u karb xD

--- Citat: Nero - 18 Ožujak, 2010, 21:38:50 ---Nije to vrijedjanje, to je samo drugačiji način pokazivanja poštovanja. :laughing9:. 

--- Kraj citata ---
to to frka :D  nabit cu te poslije ovog razgovora jer stvarno ce bit to dobar motor.. a ti blekinjo, nemoj mene tu nabijat jer nisam ja njega zico da mu se ide ispuh polirat, za karb sam ga pitao jer mi bilo malo dosadno..

black-rox:
Ma kako god obadvojicu ću vas nabit,ali nakon ča okrenemo roštilj i napijemo se kad to upali hahaha :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju