Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team Tuned Piaggio zip sp midrace 2010

<< < (36/94) > >>

black-rox:
Dijelovi su moja preporuka,tako da ako ne radi mene će kriviti haha,ali nebi ja bezveze nikada bacal dijelove gore sve je to prije zamišljeno,ovaj spuh je best buy jer radi super na midraceu i na high endu  :icon_thumright:

Nero:

--- Citat: SPecial - 16 Ožujak, 2010, 23:56:49 ---Jao.

Stef-znam da se ne pita ali morao sam.
Strava je zip,vidio sam ga ljetos u Kraljevici

--- Kraj citata ---

Nije se puno vozio jer je klip vrisnuo krajem 7mog mjeseca, tako da mi se nije dalo sredjivat opet na serijalu nego smo ga spremii dok ne dobije sve dijelove.

blopuh1@htnet-dsl:
mislim da sam negdje pročito za taj kit 16ks

Dirk23:

--- Citat: black-rox - 17 Ožujak, 2010, 01:14:26 ---Dijelovi su moja preporuka,tako da ako ne radi mene će kriviti haha,ali nebi ja bezveze nikada bacal dijelove gore sve je to prije zamišljeno,ovaj spuh je best buy jer radi super na midraceu i na high endu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Onako od oka, kakve je kvalitete? Jer se (vani) dosta ljudi zalilo da je previse osjetljiv (tanak) i da su  varovi dosta slabi, te da lako puca  :icon_scratch:

Nero:
Istina je da je dosta tanak lim, varovi su  dobri, a jedina zamjerka je na flandju koja se  morala obradjiavati dremelom.. Sto se tice pucanja, imam odlicnog varioca tako da se ne brinem. A za ovih 16ks ne znam, vidjet cemo.. Past ce neki filmic sad kad se upali za koji dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju