Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sr minarelli!!!
sandro-sr:
pa jel bi uopce upalio da namotaji ne valjaju :notworthy:
SlowRider:
--- Citat: sandro-sr - 05 Studeni, 2009, 12:47:37 ---pa jel bi uopce upalio da namotaji ne valjaju :notworthy:
--- Kraj citata ---
upalio bi, dovoljno je da struja malo probija kroz izolaciju na namotajima i eto ti problema. Inace je pucanje najcesce povezano sa strujom, namotaji, cdi, bobina, kabeli, lulica i svijecica.
sandro-sr:
--- Citat: SlowRider - 05 Studeni, 2009, 13:31:40 ---upalio bi, dovoljno je da struja malo probija kroz izolaciju na namotajima i eto ti problema. Inace je pucanje najcesce povezano sa strujom, namotaji, cdi, bobina, kabeli, lulica i svijecica.
--- Kraj citata ---
aha,cdi nije sigurno jer sam probao i sa serijskim,a kako te namotaje sad da pomaknem da je pick up unutra??
speed:
--- Citat: sandro-sr - 05 Studeni, 2009, 16:16:36 ---aha,cdi nije sigurno jer sam probao i sa serijskim,a kako te namotaje sad da pomaknem da je pick up unutra??
--- Kraj citata ---
a bio si kod mene kad sam ja stelao kut paljenja
sandro-sr:
--- Citat: speed - 05 Studeni, 2009, 17:24:55 ---a bio si kod mene kad sam ja stelao kut paljenja
--- Kraj citata ---
e,al nemogu ga stavit onako kako je inace,zato jer pick up zapinej za blokove,to su blokovi u kojima je bio inerotor polini,nisam nikad imao serijske namotaje u njemu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju