Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh "proprdio"

<< < (2/6) > >>

R@kija:

--- Citat: dhorvat - 05 Studeni, 2009, 09:14:18 ---Mali OFF:

Kakav zvuk ima Yasuni Z? Kojem spuhu bi se mogao prisličiti zvukom?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

zvoncavi enki zvuk ima...

--- Citat: PanTheR_oo7 - 05 Studeni, 2009, 00:55:02 ---Na Keeway F Act 50   auspuh mi se cuje glasnije nego prije.
Zvuk me podsjeca na Yasuni Z.  (Meni bezveze zvuk)
Hoce li imati efekta ako stavim STAKLENE VUNE u auspuh ili u  TOP? Da lagano naguram vune cijelom duzinom????? :icon_scratch: :help: :help:

Unaprijed HVALA!!! :notworthy:

--- Kraj citata ---

to ti je normalno za taj spuh..tako je i na mom prije bilo.samo od jednom proprdio..kad se zagrijo onda je bilo kolko tolko ok..razletio ti se unutra spuh..

blokada nije na cilindru nego na onom malom komadu koji se spaja sa granom (ko na spu180 npr)

i tezi ko jedno mozda i 5 sportskih spuhova..

PanTheR_oo7:

--- Citat: gokiSP - 05 Studeni, 2009, 01:01:34 ---jesi siguran da ne pusta negdje?

--- Kraj citata ---
sigurno nigdje ne pusta, sve dihtuje kako treba. Presao sam 9000 s njim pa neki kometarisu da je PROGORIO ili tako nesto....

PanTheR_oo7:

--- Citat: ivanm - 05 Studeni, 2009, 07:34:43 ---skini top ak se da skinuti i napuni ga vunom ako je izgorjela, ali prije pregledaj da nije negdje napuko ili se odpustili vijci..

--- Kraj citata ---
Skino sam TOP, ali ne mogu nista vaditi iz njega. Kroz sredinu TOPa ima  rupa oko 15ak mm kroz koju se jasno vidi, dal bi tu mogao nagurati staklene vune i pa da mi malo "prigusi to prduckanje"???

PanTheR_oo7:

--- Citat: dhorvat - 05 Studeni, 2009, 09:14:18 ---Mali OFF:

Kakav zvuk ima Yasuni Z? Kojem spuhu bi se mogao prisličiti zvukom?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

http://www.youtube.com/v/S7WgPfnyG_M&hl=en&fs=1&

mene podsjeca na yasunia Z,  kad pustis gas i kad se spustaju obrtaji nesto odzvanja...   meni je zvuk bezveze

SlowRider:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 05 Studeni, 2009, 12:32:34 ---Skino sam TOP, ali ne mogu nista vaditi iz njega. Kroz sredinu TOPa ima  rupa oko 15ak mm kroz koju se jasno vidi, dal bi tu mogao nagurati staklene vune i pa da mi malo "prigusi to prduckanje"???

--- Kraj citata ---

Ti si samo skinuo top, moras rastaviti top da bi dosao do vune, mozda ovo pomogne: http://www.speedy2.de/tipps_und_tricks/zx_stopfen.html

Sto se tice zvuka Yasunija Z, zvuk ovisi o vise faktora, i recimo isti auspuh na piaggio i na minarelli masini davati ce totalno drukciji zvuk. Isto tako kada je auspuh na istoj masini, ne mora znaciti da ce zvuk biti isti zbog ostalih dijelova na skuteru.

Ali jedno je sigurno, peugeot i TT, do sada najnepozeljniji zvuk koji sam cuo  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju