Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 LC
2TDottore:
evo i mene tu nakon jedno 2 mjeseca odmora pa da bacim koji komentar na cijeli ovaj cirkus... :)
fic ja mislim da bi se ti trebo prvo malo posavjetovat sa svojim mozgom i dogovorit se napokon s njim kaj zapravo oces napravit od te svoje vikend "trkace" SRkice jer ovo kai ti delas je na nivou igre malog djeteta od 5 godina koji nezna kaj bi sa sobom pa izvodi pi*darije....
fic:
kada sam krenuo slagat sr-a rekao sam da ce biti lc... i tak bi bila da mi netko nije uvaljao sjeban cilindar i sl... i da mi poslije nije puko.... 172 ac je bio samo trenutno dok ne sredim sta cu dalje za lc... i sad je opet lc.... ne vidim u cem je problem????? imao sam sve doma stand by da vratim na lc.... tako da ono :dontknow: .... moj sr moja odluka
aeroxtuning:
--- Citat: fic - 17 Svibanj, 2010, 00:17:00 ---kada sam krenuo slagat sr-a rekao sam da ce biti lc... i tak bi bila da mi netko nije uvaljao sjeban cilindar i sl... i da mi poslije nije puko.... 172 ac je bio samo trenutno dok ne sredim sta cu dalje za lc... i sad je opet lc.... ne vidim u cem je problem????? imao sam sve doma stand by da vratim na lc.... tako da ono :dontknow: .... moj sr moja odluka
--- Kraj citata ---
a šta si meni reko kad sam htio kupit cilindar i klip za sp180....... :angry7:
SPecial:
Daj ne lozi se bezveze,boli te pipi.
Svaka cast na trudu i volji,i na onom undertailu.
Giz:
Ja stvarno pojedince ne razumijem...
Ako se dečku slaže, ako može, ima i hoće.... čemu uopće razgovor oko toga.
Pa i ja sam do sad promijenio tonu toga i nitko se nije sjetio reći mi da sam lud, da radim gluposti i kaj ti ja znam.
Mislim, ovaj put stvarno nisam na ničijoj strani ali da ga hebeš, ne razumijem. Obijest neka, ljubomora, nešto treće?
To samo Vi znate.... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju