Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sr 172 LC

<< < (88/91) > >>

BENNY:
problem je u tome sto nestane gore u masku od sp-a jedino da stavi od formule 125 isti je ko od sp-a ali stoji okomito..

fic:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Svibanj, 2010, 15:53:25 ---pa lol , treba jos : 1) nije uopce slozio hladnje, treba utrpat jos hladnjak i vent
                          2) oblikovat plastike i prurediti po tom hladnjaku
                          3) polakirat
                          4)postelat
                          5) regat
                           6) vozti se  ::) ::)

to je toliko vremena...., taman dovoljno da odustne od svega  :laughing11: :laughing11: :laughing11: , i roxtuning je bio ovak blizu kraja projekta(vise puta)....pa
ono........ LOOOOOOOOOL     :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

radio ja to jos 1 godinu.... ili 1 tjedan.... boli me rac... al slozit cu ga kako sam i zamislio tako da ono....

uostalom ko si ti goran da mi tu nes ides pametovat.... slagat isto tak sr-a i onda ga prodavat i sl.... od kad si stavio kit nisi napravio ni 100 km i tu sad nes trkeljas....

172 ac je bio samo trenutan da se imam na cem provozat... kad tad je trebao biti lc... tako sam krenuo tak cu ga i dovrsiti!!

uostalom tko mi misli tak tu nes pametovat neka ne dolazi vise u ovu temu... slazem skuter kako ja hocu a ne kako drugi oce....

hlađenje ce se rijesiti.... to je vec sve spremno.... a i drugi ce vikend biti rijeseno.... tako da....

a plastike ko plastike to svaki dan po malo i to je to :)

CoK:
 :nevin:

:predstava:

--- Citat: fic - 16 Svibanj, 2010, 17:44:57 ---
uostalom ko si ti goran da mi tu nes ides pametovat.... slagat isto tak sr-a i onda ga prodavat i sl.... od kad si stavio kit nisi napravio ni 100 km i tu sad nes trkeljas....

--- Kraj citata ---
Goranov sr ida kak kuga  :headbang:

igor.sb:
ajd bok

fic:

--- Citat: CoK - 16 Svibanj, 2010, 18:05:45 --- :nevin:

:predstava:

Goranov sr ida kak kuga  :headbang:

--- Kraj citata ---

pa neka ide :)

Navigacija

[0] Lista Poruka