Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 LC
BENNY:
problem je u tome sto nestane gore u masku od sp-a jedino da stavi od formule 125 isti je ko od sp-a ali stoji okomito..
fic:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Svibanj, 2010, 15:53:25 ---pa lol , treba jos : 1) nije uopce slozio hladnje, treba utrpat jos hladnjak i vent
2) oblikovat plastike i prurediti po tom hladnjaku
3) polakirat
4)postelat
5) regat
6) vozti se ::) ::)
to je toliko vremena...., taman dovoljno da odustne od svega :laughing11: :laughing11: :laughing11: , i roxtuning je bio ovak blizu kraja projekta(vise puta)....pa
ono........ LOOOOOOOOOL :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
radio ja to jos 1 godinu.... ili 1 tjedan.... boli me rac... al slozit cu ga kako sam i zamislio tako da ono....
uostalom ko si ti goran da mi tu nes ides pametovat.... slagat isto tak sr-a i onda ga prodavat i sl.... od kad si stavio kit nisi napravio ni 100 km i tu sad nes trkeljas....
172 ac je bio samo trenutan da se imam na cem provozat... kad tad je trebao biti lc... tako sam krenuo tak cu ga i dovrsiti!!
uostalom tko mi misli tak tu nes pametovat neka ne dolazi vise u ovu temu... slazem skuter kako ja hocu a ne kako drugi oce....
hlađenje ce se rijesiti.... to je vec sve spremno.... a i drugi ce vikend biti rijeseno.... tako da....
a plastike ko plastike to svaki dan po malo i to je to :)
CoK:
:nevin:
:predstava:
--- Citat: fic - 16 Svibanj, 2010, 17:44:57 ---
uostalom ko si ti goran da mi tu nes ides pametovat.... slagat isto tak sr-a i onda ga prodavat i sl.... od kad si stavio kit nisi napravio ni 100 km i tu sad nes trkeljas....
--- Kraj citata ---
Goranov sr ida kak kuga :headbang:
igor.sb:
ajd bok
fic:
--- Citat: CoK - 16 Svibanj, 2010, 18:05:45 --- :nevin:
:predstava:
Goranov sr ida kak kuga :headbang:
--- Kraj citata ---
pa neka ide :)
Navigacija
[0] Lista Poruka