Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sr 172 LC

<< < (23/91) > >>

steeef:

--- Citat: wonderkid - 03 Prosinac, 2009, 18:58:15 ---nisam mislio na 180cc,50cc forever  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

onda si totalno fulal jer je bila zaebancija na račun sp 180 i sr 150..
nie isto provozat nečiji skuter il ga imat doma i vozit svakodnevno..
susjed mi ima stock sr 150 tak da znam kakav je skuter i kak ide.
runner(stari model) mi bude uvijek ljepši i od sr-ke i roxa i bilo kojeg skuta zbog popunjene sredine iliti sedla koje mu daje masivu i agresivu...a naravno i čvrstoču..
al kak bi narod reko svaki bedak ima svoje veselje..tak i ja sp,neko drugi srku itd..

uglavno vjerujem da bude ovo još jedan superkul sr koi fino izgleda a isto tak da i ide..

the show must go on,hehe

fic po gasu da se peljamo na proljeće  :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: DeLUX - 03 Prosinac, 2009, 14:55:38 ---pljuvat po svojem možeš, al po runnerima nesmiješ  :toothy3:...ako ikad budeš brži od runnera onda ti je bruno lemio radilicu  :laughing3:

inače srka bude išla kak bude i izgledala  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
tak je, gle ako mislis biti brzi od ranera onda mi sam o daj radilicu na moj tretman nista ti drugo nesmijem reci   :drunken_smilie:

ps. a ficeva srka bude isla jako dobro i to znam a bogme ce ljepo izgledat..jos samo da baci neku preradu kao laki to je to onda  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

[SB]Replica 180:

--- Citat: Bruno1990 - 07 Prosinac, 2009, 17:21:26 ---tak je, gle ako mislis biti brzi od ranera onda mi sam o daj radilicu na moj tretman nista ti drugo nesmijem reci   :drunken_smilie:

ps. a ficeva srka bude isla jako dobro i to znam a bogme ce ljepo izgledat..jos samo da baci neku preradu kao laki to je to onda  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

kao laki??? e dijete drago  ::) ::) ::)

Bruno1990:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 07 Prosinac, 2009, 17:28:55 ---kao laki??? e dijete drago  ::) ::) ::)

--- Kraj citata ---
pa njegov je onaj crni, ljepo slozen, pa necu sigurno tvoj hihi  :laughing3:

[SB]Replica 180:

--- Citat: Bruno1990 - 07 Prosinac, 2009, 17:31:33 ---pa njegov je onaj crni, ljepo slozen, pa necu sigurno tvoj hihi  :laughing3:

--- Kraj citata ---

hahahhahaha necu sad pokleknut i blatit kolegin motor  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju