Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sr 172 LC

<< < (21/91) > >>

CoK:

--- Citat: wonderkid - 03 Prosinac, 2009, 14:34:38 ---sr je duplo bolji od bilo kojeg piaggovog modela a usto je i puno ljepsi nego neki runner,kao da je runner bog i batina blago receno runner je racku a to sto netko nemoze podnjet da se govori protiv skutera kojega on ima me bas boli briga i mislim da polako postaje vec dosadno prepucavanje piaggovih i minareli masina,svatko ima svoj ukus i o njemu se nebi trebali raspravljat inace projek je odlican

--- Kraj citata ---
To se nemoze dokazati,svaki je skuter rađen da bude kako bog zapovjeda. To sto nas ima koji mozemo pronac manu u jednom i drugom nije nista novo. Zato i postoje aftermarket dijelovi za usavrsavanje. Ovdje nema svađa nikakvih sve je prijateljska namjera i ulicna spika  ;D
To da se o ukusima ne raspravlja je cuvena postapalica vec,ali istinita. Necemo upropastit decku projekt daljnjim raspravama je ovo nije tema za to,pa se drzimo projekta  :icon_thumright:

Ficu svaka dala...mukte  ;D (osim moje)  :notworthy:

steeef:

--- Citat: wonderkid - 03 Prosinac, 2009, 14:34:38 ---sr je duplo bolji od bilo kojeg piaggovog modela a usto je i puno ljepsi nego neki runner,kao da je runner bog i batina blago receno runner je racku a to sto netko nemoze podnjet da se govori protiv skutera kojega on ima me bas boli briga i mislim da polako postaje vec dosadno prepucavanje piaggovih i minareli masina,svatko ima svoj ukus i o njemu se nebi trebali raspravljat inace projek je odlican

--- Kraj citata ---

al se i ti preosero....tera se zaebancia ak nisi skužil i kak cok veli....mene vesele sve ove big bore makine..svako slaže svoje kak i s čim more...i nigdi nie spika dae runner bolji od srke il obrnuto

a ti kolko vidim ne voziš ni jedan od ova 2 motora pa ni nemreš reć jel ovaj bolji il onaj.

wonderkid:
vozil sam i jednog i drugog i mogu reci da je runer bio mrvu brzi  ;D ;D ;D ;D ali sr po meni ima ljepsi izgled ali to je samo moj ukus a ovo sto sam malo prenaglio se ispricavam,sisterka me malo razivcirala pa prenaglo reagirao ;D ;D

gokiSP:
sp je malo puno brzi

wonderkid:
nisam mislio na 180cc,50cc forever  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju